- 2 Aralık 2015
- 31.495
- 105.093
Ne zaman bansız ki?@tontriko yine banli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman bansız ki?@tontriko yine banli
Bizim de Ağustos dolu artık sünnet yıl dönümü de Ağustos ta olacakOğlumunda doğum günü Ağustos'ta:)
Herkesin Ağustos'ta özel bir şeyleri var:)Bizim de Ağustos dolu artık sünnet yıl dönümü de Ağustos ta olacak
Huylu huyundan vazgecmiyor kiNe zaman bansız ki?
Evet guzel aydır kendileri çünkü ben dogdumHerkesin Ağustos'ta özel bir şeyleri var:)
Benim.dogum.gunu merak ediyorsanız 10.10Herkesin Ağustos'ta özel bir şeyleri var:)
Ev islrin bitti demiyor annem gelse gegire gegire şunu yap bunu et derAynen sen bititrdin işleri darısı bana
Tonti baklava da açıyordu bir aralar kıvamı tuturamıyordu ,ne etti acep ,tutturabildi mi,etiket de olmadı.Gerçi etiket olsa ne?2 haftadan önce cevap vermezYok kız gece açan benim.tonti gündüz yapiyor
Annenin klasik.mutlaka yapacak iş bulur sanaEv islrin bitti demiyor annem gelse gegire gegire şunu yap bunu et der
Hani hediye falan alın diye değilde benim de 20 si habeirnis olsunBenim.dogum.gunu merak ediyorsanız 10.10
Hangi gün:)Evet guzel aydır kendileri çünkü ben dogdum
Gece gece ne işiOylee aç ayı oynamıyor
Tutturduydu bayramda yapicam diyordu o da seviyor hamur işiniTonti baklava da açıyordu bir aralar kıvamı tuturamıyordu ,ne etti acep ,tutturabildi mi,etiket de olmadı.Gerçi etiket olsa ne?2 haftadan önce cevap vermez
Yiyor demek oynamak içinGece gece ne işi
Yaklaşınca tekrar tekrar hatırlatHepimiz b12 ilacı alıyoruz biliyorsun:)Benim.dogum.gunu merak ediyorsanız 10.10
Azerinin oğlu var mıydı varsa gelin yandıÇok titiz aynı BirTutamMutluluk20 gibi
Bizim de senelik tatil Ağustosta Benim yok diye üzülüyordum ben de buldumHerkesin Ağustos'ta özel bir şeyleri var:)
20 si 16 si oğlum 17 si sünnet ilk 3 günü de düğünHangi gün:)
Üçüzler erkek:)Azerinin oğlu var mıydı varsa gelin yandı