- 2 Aralık 2015
- 31.495
- 105.093
Bir öpmek için 2 saat bekliyor bu smiley de
İyi geceler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir öpmek için 2 saat bekliyor bu smiley de
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler bende kacayim deynepnaz ❤
OooKırmızı pabucun Doğum günü mevsimi
Çünkü seveni çokBukadar farkli tarifler varken enn klasik sey yani zeytinyagli fasulye nasil onde gidiyor aklim almiyor su anda :)
Klasikci çok demek ki deynepnaz duymasınBukadar farkli tarifler varken enn klasik sey yani zeytinyagli fasulye nasil onde gidiyor aklim almiyor su anda :)
Deli oluyordu herkesJenna16 min avatarini özledim su sağa sola sallanan vardı ya
Ama çok güzeldiDeli oluyordu herkes
Bir hoş ediyordu biziDeli oluyordu herkes
Günaydın canımGünaydın gençler :))
Aynen kuzu :)Bir hoş ediyordu bizi
GünaydınGünaydın gençler :))
Evet yaAma çok güzeldi
Klasikci çok demek ki deynepnaz duymasın
Günaydın gençler :))
günaydinGünaydınnnnn mutlu hafta sonları ♥
:)) :*Günaydın canım
@deynepnaz yaptı dediğin gibi çok da güzel yapmış bazen klasikler seçiliyor ondandır tarif kapmak için özele kostugumuzKim yapmis bakmadim zaten kimseyide tanimiyorum yani yapana lafim yok sadece daha orjinal tarifler onde gider diye düşünmüştüm:) yoksa fasulyesi güzel görünüyor
Ben de öyle düşünmüştüm imza kabak çiçeği SahibiKim yapmis bakmadim zaten kimseyide tanimiyorum yani yapana lafim yok sadece daha orjinal tarifler onde gider diye düşünmüştüm:) yoksa fasulyesi güzel görünüyor
:)) :*
@deynepnaz yaptı dediğin gibi çok da güzel yapmış bazen klasikler seçiliyor ondandır tarif kapmak için özele kostugumuz