Bazen değişiyor canım bende anlamış değilim:)Aynen farklı tarif diye oy veren olmaz demiştim ama sunum hoşuma gittiğinden yapmıştım.Hele keklerde daha klasik bilinen tarif oy alır demiştim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen değişiyor canım bende anlamış değilim:)Aynen farklı tarif diye oy veren olmaz demiştim ama sunum hoşuma gittiğinden yapmıştım.Hele keklerde daha klasik bilinen tarif oy alır demiştim .
Ben hiç anlamıyorum bu işi.1.olmak için iddialı sanıp alıyorum az oy alıyor.Farklı olduğu için sunumunu sevdiğim için ,keyfine katılıyorum fazla oy alıyor .Tantunide de yapmak istediğim için yaptım yine sac kavurma alır sanmıştım.Bazen değişiyor canım bende anlamış değilim:)
Hayırlısı canım:)Demek ona dikkat etmemek lazım:)Ben hiç anlamıyorum bu işi.1.olmak için iddialı sanıp alıyorum az oy alıyor.Farklı olduğu için sunumunu sevdiğim için ,keyfine katılıyorum fazla oy alıyor .Tantunide de yapmak istediğim için yaptım yine sac kavurma alır sanmıştım.
Nasıl iştahla yiyor dimi salçayı akita akitaFasulye yiyesim geldi
Daha fazla yazma dayanamıyorumNasıl iştahla yiyor dimi salçayı akita akita
Vallahi bende acıktımDaha fazla yazma dayanamıyorum
Akşam yemeği de yemedim sayılır öğleyi geç yediğimden acıkmış olabilirim.
Kukrim sen miydin gece yarısı su böreği falan açıp yiyen?Vallahi bende acıktım
Eşim izinde canım Pazar günü başlıyorTenceresiz kaldim anne hiç gelmiyorsun akşamları esin mi evde
Ta kendisiKukrim sen miydin gece yarısı su böreği falan açıp yiyen?
Şu an tuvaletten mi yazıyorsun?Eşim izinde canım Pazar günü başlıyor
Sık sık gelirim ondan sonra sen naislsin
İyiyim canım.bende çok şükür aynı telaselerEşim izinde canım Pazar günü başlıyor
Sık sık gelirim ondan sonra sen naislsin
Ahahahaha evet yeni eve girdimŞu an tuvaletten mi yazıyorsun?
Bende rahatım artık elbisem var diyeİyiyim canım.bende çok şükür aynı telaseler
Yok kız gece açan benim.tonti gündüz yapiyortontriko yine banli
Acıktıysam affetmem diyorsunTa kendisi
Aynen sen bititrdin işleri darısı banaBende rahatım artık elbisem var diye
Oylee aç ayı oynamıyorAcıktıysam affetmem diyorsun