- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Nasıl oldun canım daha iyi misinVefalı arkadaşım
Tedaviye devam canım. Az bir değişiklik var ,daha uzun süre kaliciyim ama. Sen nasılsın?:)Nasıl oldun canım daha iyi misin
Hayırlı Cumalar canım.Hayırlı musmutlu cumalar fındıkellalarımmm
Bugün nasılsın Kuzum agrın oluyomuHayırlı Cumalar canım.
Atlatacaksın balımm inşallahTedaviye devam canım. Az bir değişiklik var ,daha uzun süre kaliciyim ama. Sen nasılsın?:)
Ağrı hep var canım.idare ediyorum mecbur.Bugün nasılsın Kuzum agrın oluyomu
Herseu iyi olacak ben inaniyorimAğrı hep var canım.idare ediyorum mecbur.
Inşallah minikimHerseu iyi olacak ben inaniyorim
Kuzum benimm bu dert gitsin uğramasın bir daha inşallahAğrı hep var canım.idare ediyorum mecbur.
Çok şükür daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle inşallah bizde iyiyiz Hamd olsun kuzum aynı bildiğin gibi iş güçTedaviye devam canım. Az bir değişiklik var ,daha uzun süre kaliciyim ama. Sen nasılsın?:)
Allah kolaylık versin canımAynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
Amin canım,inşallah.Allah iyilik ve iş rastligi versin sana daÇok şükür daha da iyi olacaksın Allah’ın izniyle inşallah bizde iyiyiz Hamd olsun kuzum aynı bildiğin gibi iş güç ❤
Amin canım benim.insallah gidecek bir günKuzum benimm bu dert gitsin uğramasın bir daha inşallah
Ayy Allah razı olsun canım benim aminAmin canım,inşallah.Allah iyilik ve iş rastligi versin sana da