- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Pofff havandan da gecilmez simdi deynoNe var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pofff havandan da gecilmez simdi deynoNe var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını
Dolmayi bıraktılar fasulyeci çıktılarMilleti kinayamiyorum kanka ben de olsam dolmayi birakip da bezelye yemem yani
ay ben de takipleşmek isterim gurtmingotamİnst hesabını özelden yaz takipleşelim sana taktikte veririm
Geçen bezelye yaptim hani etli de değildi patatesli idi ama çok guzel geldi bana snairim sıkışık yemedigimizden diMilleti kinayamiyorum kanka ben de olsam dolmayi birakip da bezelye yemem yani
çarşıda idik perdelerimi aldım ordan arkadaşa geçtik geçmiş olsun a canım sen nasılsın
Yanlış yere ekledim alıntıyıGelen giden sana ceza veriyor kuzum başta ben
İşten güçten mi canım yazın extra yoğunluk oluyor zaten
Aynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsinNe oldu canım işlerinden mi Allah kolaylıklar versin
Neden ne oldu ? |
Allah kolaylık versinAynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
yaşı da var yığılıp kalacak
neyse duymasın deynepnaz
He de dümdük yazdınDaha dün yüzüne yüzüne yazdım
Kıskananlar çatla(ma)sındeynepnaz birinci sıraya çıktın cikali yaşına taktılar bak kiskaniyorlar seni
Yok devenin çorabışimdi benden yaşça büyük neredeyse annem yaşında ben diyemezdim yüzüne
Madem en büyüğünüzüm hep benim dediğim olacak,ne dersem yapacaksınızNe münasebetHepimizden büyük değil mi
İyi fikirDuymasın fasulyeyi geciriverir mazallah kafaya
Bana da yamuk dizmişim gibi geldi aslında Daha düzgün dizebilirdimdeynepnaz kızz fasulye almış başını gidiyor ee inci gibi dizmişsin birde ☺
Ayağıma çelme takan olmazsa gelecek inşallahdeynepnaz bacım, 1.lik mi geliyor ne
Pofff havandan da gecilmez simdi deyno
Allah kolaylık versin canım .Aynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
Ders calisiyodumCanfeb noruyon
aferim canım baya kararlı gidiyorsun hadi bakalım inşallah olacakDers calisiyodum
Insallah canimAkşamdan aksama çalışıyorum çok konu var ya bitirip soru cozmem yilbasini bulur gibiaferim canım baya kararlı gidiyorsun hadi bakalım inşallah olacak
doğrudur canım işte hep ayaktasın yorulursun bayram iyi gelir sana inşallahAynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
Yok kız valla gayet güzelBana da yamuk dizmişim gibi geldi aslında Daha düzgün dizebilirdim
Vefalı arkadaşım