- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Pofff havandan da gecilmez simdi deynoNe var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını
Dolmayi bıraktılar fasulyeci çıktılarMilleti kinayamiyorum kanka ben de olsam dolmayi birakip da bezelye yemem yani
ay ben de takipleşmek isterimİnst hesabını özelden yaz takipleşelim sana taktikte veririm
Geçen bezelye yaptim hani etli de değildi patatesli idi ama çok guzel geldi bana snairim sıkışık yemedigimizden diMilleti kinayamiyorum kanka ben de olsam dolmayi birakip da bezelye yemem yani
çarşıda idik perdelerimi aldım
Yanlış yere ekledim alıntıyıGelen giden sana ceza veriyor kuzum başta ben
İşten güçten mi canım yazın extra yoğunluk oluyor zaten
Aynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsinNe oldu canım işlerinden mi Allah kolaylıklar versin
Neden ne oldu ? |
Allah kolaylık versinAynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
yaşı da var yığılıp kalacak
He de dümdük yazdınDaha dün yüzüne yüzüne yazdım
Kıskananlar çatla(ma)sın
Yok devenin çorabışimdi benden yaşça büyük neredeyse annem yaşında ben diyemezdim yüzüne
Madem en büyüğünüzüm hep benim dediğim olacak,ne dersem yapacaksınızNe münasebetHepimizden büyük değil mi
İyi fikirDuymasın fasulyeyi geciriverir mazallah kafaya
Bana da yamuk dizmişim gibi geldi aslında
Ayağıma çelme takan olmazsa gelecek inşallah
Pofff havandan da gecilmez simdi deyno
Allah kolaylık versin canım .Aynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
aferim canımDers calisiyodum
Insallah canimaferim canımbaya kararlı gidiyorsun hadi bakalım inşallah olacak
doğrudur canım işte hep ayaktasın yorulursun bayram iyi gelir sana inşallahAynen canlar, sabah 7 de evden çıkıp, akşam 9 da eve giriyorum. Bunaldım, bir an evvel bayram gelsin
Yok kız valla gayet güzelBana da yamuk dizmişim gibi geldi aslındaDaha düzgün dizebilirdim
Vefalı arkadaşım