Olur tabiki Allah rast getirsin canımAynen canım instagram da açtım paylaşıyorum yaptıklarımı öyle zamanla olacak inşallah bu konuda çok istekliyim
Amiiin canım Allah razı olsunOlur tabiki Allah rast getirsin canım
Bende iyiyim canım tadilat islerim var onlara kosturiyorum usta ayarladik bayramdan sonra başlayacak hafta içi malzemelere bakicagiz banyoyu yaptircam inşallah da duşakabin ,banyo dolabı falan bakicam.Amiiin canım Allah razı olsunSen nasılsın ne var ne Yok
İnan bende özledim, fakat önümü göremiyorum artık
Tatlı telaşlar canım bi öneri olsun sana da bende değiştirmek istiyorum ilerde kısmet olursaBende iyiyim canım tadilat islerim var onlara kosturiyorum usta ayarladik bayramdan sonra başlayacak hafta içi malzemelere bakicagiz banyoyu yaptircam inşallah da duşakabin ,banyo dolabı falan bakicam.
Aynen bende öyle yapcam tekneli benimkide atacak.onu direk teknesiz sadece kabin yaptircamTatlı telaşlar canım bi öneri olsun sana da bende değiştirmek istiyorum ilerde kısmet olursaDuşa kabinimin altına su gidiyor silikonları güzel çekilmemiş ve alttan da açılmıyor komple söktüler uzun uğraştılar yani alt kata su kaçağı olunca tekneli olacaksa doğru düzgün çeksinler su kaçmasın altına ben yeni alsam teknesiz modellerden alırım sanırım başım ağrıdı ya bi kez☺
İşten güçten mi canım yazın extra yoğunluk oluyor zatenİnan bende özledim, fakat önümü göremiyorum artık
Ne oldu canım işlerinden mi Allah kolaylıklar versinİnan bende özledim, fakat önümü göremiyorum artık
Ayni kafadayız canım hem kuruması daha çabuk olur bende onları seviyorumAynen bende öyle yapcam tekneli benimkide atacak.onu direk teknesiz sadece kabin yaptircam
Evet şimdi herkes öyle tercih ediyormuş zaten çokta güzel.kabinler çıkmış kapı gibi değişik değişik bakalım dolasicam birAyni kafadayız canım hem kuruması daha çabuk olur bende onları seviyorum ☺
ben de dolmayı gibi oyar doldururum alimAllahDuymasın fasulyeyi geciriverir mazallah kafaya
forumda kan çıkacak
Evet çok güzel modeller var iyi gezmeler sana şimdiden resim atarsın bize de seçtiğini bitince filanEvet şimdi herkes öyle tercih ediyormuş zaten çokta güzel.kabinler çıkmış kapı gibi değişik değişik bakalım dolasicam bir ☺
Hiç sormaforumda kan çıkacak
Teşekkür ederim canım. Atarım tabikiEvet çok güzel modeller var iyi gezmeler sana şimdiden resim atarsın bize de seçtiğini bitince filan ☺
İnst hesabını özelden yaz takipleşelim sana taktikte veririmAynen canım instagram da açtım paylaşıyorum yaptıklarımı öyle zamanla olacak inşallah bu konuda çok istekliyim
Milleti kinayamiyorum kanka ben de olsam dolmayi birakip da bezelye yemem yani