Ben yedim kii
Bizim kültürümüzde yok
Ooo nasıldı anlatsana biraz bizeBen yedim kiiAma hiç alıp yapmadım
Değil mi ya biz ne bilirizSosyete yemeği bacım enginardı kerevizdiBiz ne anlayalım evlaefe reklamlarda oynadı ünlü oldu,musakka mı yiyecek enginar yiyecek tabii
AynenBizim kültürümüzde yok
Aynen tadı hangi sebzeye veya yemeğe benziyor:)Ooo nasıldı anlatsana biraz bize
Tarif alırken sordum alınmamış olsa idi denemek istiyordumben de çocuk için almaya basladim. geçen sene ilk kez oğlana pişirdim. bu sene de mevsiminde her hafta alıp hepimize yaptım. güzel bi sebze enginar :)
Peki tadı hangi sebzeye benziyor:)Çevremdeki marketlerde hiç görmedim:)ben de çocuk için almaya basladim. geçen sene ilk kez oğlana pişirdim. bu sene de mevsiminde her hafta alıp hepimize yaptım. güzel bi sebze enginar :)
Aynen tadı hangi sebzeye veya yemeğe benziyor:)
Peki tadı hangi sebzeye benziyor:)Çevremdeki marketlerde hiç görmedim:)
Yok canım ne yazık ki :)hiç diken yedin mi abla :) biz küçükken tarlalarsa kirlarda büyük dikenler olurdu. onlarin başlarını koparıp dikenleri temizler yerdik. ben ona benzettim :)
Pazara çok gitmiyorum ama hiç denk gelmedim canım:)abla pazarda daha çok oluyo. herkes almadığı için marketlere tazesi pek gelmez konservesini de ben hiç denemedim
Buralardayım:)Az isim var gelirim birazdan nevos
Tarif alırken sordum alınmamış olsa idi denemek istiyordum
Artık kısmet ne zaman yeriz
Allah seni napmasinSosyete yemeği bacım enginardı kerevizdiBiz ne anlayalım evlaefe reklamlarda oynadı ünlü oldu,musakka mı yiyecek enginar yiyecek tabii
Konu ne zaman acılıyo tam olarak ablacımKonu açıldıktan sonra canım
Bu bittikten sonra canım:)Konu ne zaman acılıyo tam olarak ablacım
Diken ucunu mu diyorsunuz. Ben çok severim, kavurması şahane olurmevsimi bitti sanirim seneye mayis gibi cikar tazesi :) ama bağımlılık yapiyo çok güzel tadi