- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Imm harika olmusBen yaptımmmm çokzeldiiiii Eki Görüntüle 2292284
Deynep vallaha sanki ben birinci olmuş gibi hissediyorum acaba nedenNe var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını
Ona yanmis denmez kiz hazir kizarmis tavuklarda oyleSunumun çok güzel ama seninki de yanmış
Hem seninki oturmamış yatmış
Hizli pismicek puf nokta o 180 175 ideal. Yoksa ici pismeden disi kizarioBunu varya pişirirken sürekli çevireceksin yoksa yanıyor şekil a2deki gibi(şekil a1 sabrsükürünki)
Yok baya ayakta bekliyoduda yoruldu diye biraz yat dedim
Ellerine sağlık canımBen yaptımmmm çokzeldiiiii Eki Görüntüle 2292284
Ne var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını
Biri durdursun
Abla ben niye böyle oldum ya kimse beğenmedi galiba resmen sonuncu oldumBiri durdursun
Canım bazı kategorilerde mutlaka bilindik tarifler çok oy alabiliyor:)Abla ben niye böyle oldum ya kimse beğenmedi galiba resmen sonuncu oldum
Biri durdursun
Enginarın da 3 sene önce öğrendim tadını, benim gibi bilmeyenler de olabilirCanım bazı kategorilerde mutlaka bilindik tarifler çok oy alabiliyor:)
Şimdi zeytinyağlılar deyince akla enginar,taze fasulye , olma ve sarma geliyor:)
Ben tadını bilmiyorum:)Enginarın da 3 sene önce öğrendim tadını, benim gibi bilmeyenle de olabilir
Oyle de işte neyse şimdi abla sana hangi gün mj atcaz bidahakinde tarif alabilmek içinCanım bazı kategorilerde mutlaka bilindik tarifler çok oy alabiliyor:)
Şimdi zeytinyağlılar deyince akla enginar,taze fasulye , dolma ve sarma geliyor:)
Sosyete yemeği bacım enginardı kerevizdiBen tadını bilmiyorum:)
Ama çok bilindik bir tarif seveni çok diye biliyorum:)
Konu açıldıktan sonra canımOyle de işte neyse şimdi abla sana hangi gün mj atcaz bidahakinde tarif alabilmek için