- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Bu bittikten sonra canım:)
31 Temmuz veya 1 Ağustos diyelim:)
kategori belli mi :) sürpriz mi oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bittikten sonra canım:)
Sürpriz oluyor canım:)kategori belli mi :) sürpriz mi oluyo
Tamam abla şey dicem konu açılınca bildirim geliyormuş nasıl geliyo o ben takip ediyorum gelir mi bana bütün bildirimlerim acıkBu bittikten sonra canım:)
Selam hanımlar
Enginar bende yemedim
Diken ucunu mu diyorsunuz. Ben çok severim, kavurması şahane olur
Soganla nefis oluyor :)sanırım, adını tam bilmiyorum :) biz çiğ yerdik ama kavurması da güzel olur bence :)
Bu bölümü takibe aldın mı canım:)Tamam abla şey dicem konu açılınca bildirim geliyormuş nasıl geliyo o ben takip ediyorum gelir mi bana bütün bildirimlerim acık
Sürpriz oluyor canım:)
20-30 tane dondurma tarifi çıkar mı:)tatlı falan mi acaba bu seferki ya da dondurma tarifleri olsun
bunu beklemek daha bı heyecanlı zevkli ya
20-30 tane dondurma tarifi çıkar mı:)
Ama işte oy almaz diye antin kuntin tariflere kimse yönelmez:)sahlepli, yumurtali, tereyağlı, yoğurtlu, kremsantili, karpuz suyundan meybuzu da sayarsak... peynirle de yapiyolar sanirim
abla yaratıcılıkta benim gibi sinifta kalirlarsa cikmaz keşke çıksa ama çok güzel olurdu
Aaa bunun neresini yiyorsunuz çok şaşırdım. Bu Karadeniz bölgesinde hatta İstanbulda bile var. Herkes bilmiyor malesef. Baharda pazarlara bile geliyor :)yok kuzum benim dediğim deve dikeniymis
Eki Görüntüle 2292478
ama onu da denemek isterim hangi yörenin nerde bulunur daha cok :)
Aaa bunun neresini yiyorsunuz çok şaşırdım. Bu Karadeniz bölgesinde hatta İstanbulda bile var. Herkes bilmiyor malesef. Baharda pazarlara bile geliyor :)
Ama işte oy almaz diye antin kuntin tariflere kimse yönelmez:)
Çok karışık olmaz mı:)abla antin kuntin tarifler yarışması yapılsın o zaman
cadılar Bayramına denk getirilebilir aslında
Anladım canım, asıl ben teşekkür ederim. Birbirimizden bişeyler ögrenmek güzel.o diken basi var ya top gibi onu alip sopayla vurup dikenleri dokuyoruz. kalani elimizle temizliyoruz. icinde misket gibi bisey kaliyo o kisim yeniyo :)
İstanbuldayim ben de denk gelirsem alıp denerim çok teşekkür ederim güzel bi tarif daha öğrenmiş oldum :)
Çok karışık olmaz mı:)
Geldim bileBuralardayım:)
Seneye deniyeyim inşallah bakalımmevsimi bitti sanirim seneye mayis gibi cikar tazesi :) ama bağımlılık yapiyo çok güzel tadi
yaşı da var yığılıp kalacakBiri durdursun