Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
sanırım, adını tam bilmiyorum :) biz çiğ yerdik ama kavurması da güzel olur bence :)
Soganla nefis oluyor :)
images.jpeg

Ben bu resimdekini diyorum :)

20-30 tane dondurma tarifi çıkar mı:)

sahlepli, yumurtali, tereyağlı, yoğurtlu, kremsantili, karpuz suyundan meybuzu da sayarsak... peynirle de yapiyolar sanirim

abla yaratıcılıkta benim gibi sinifta kalirlarsa cikmaz :KK70: keşke çıksa ama çok güzel olurdu

sahlepli, yumurtali, tereyağlı, yoğurtlu, kremsantili, karpuz suyundan meybuzu da sayarsak... peynirle de yapiyolar sanirim

abla yaratıcılıkta benim gibi sinifta kalirlarsa cikmaz :KK70: keşke çıksa ama çok güzel olurdu
Ama işte oy almaz diye antin kuntin tariflere kimse yönelmez:)

Aaa bunun neresini yiyorsunuz 😂😂çok şaşırdım. Bu Karadeniz bölgesinde hatta İstanbulda bile var. Herkes bilmiyor malesef. Baharda pazarlara bile geliyor :)

o diken basi var ya top gibi onu alip sopayla vurup dikenleri dokuyoruz. kalani elimizle temizliyoruz. icinde misket gibi bisey kaliyo o kisim yeniyo :)

İstanbuldayim ben de denk gelirsem alıp denerim çok teşekkür ederim güzel bi tarif daha öğrenmiş oldum :)

o diken basi var ya top gibi onu alip sopayla vurup dikenleri dokuyoruz. kalani elimizle temizliyoruz. icinde misket gibi bisey kaliyo o kisim yeniyo :)

İstanbuldayim ben de denk gelirsem alıp denerim çok teşekkür ederim güzel bi tarif daha öğrenmiş oldum :)
Anladım canım, asıl ben teşekkür ederim. Birbirimizden bişeyler ögrenmek güzel. 😍
Yöresel değişik tatları tatmayı seviyorum 🙂
Rast gelirsem birgün bende tadına bakarım inşallah 😄

X