• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ne var ki çocuk oyuncağı 1.olmak.Ben diğerlerinde şakacıktan az oy aldım :KK53:
Teşekkür ederim canım.Bir daha ki kategori katıl,çok ara verdin,özledik sunumlarını:rolleyes:
Deynep vallaha sanki ben birinci olmuş gibi hissediyorum acaba neden :D:D

Sunumun çok güzel ama seninki de yanmış :skandal:
Hem seninki oturmamış yatmış :KK53:
Ona yanmis denmez kiz hazir kizarmis tavuklarda oyle🤗 hem kavanozda otura otura yorulmustur o😅

Bunu varya pişirirken sürekli çevireceksin yoksa yanıyor şekil a2deki gibi 😁 (şekil a1 sabrsükürünki) :KK53:
Yok baya ayakta bekliyoduda yoruldu diye biraz yat dedim 😁
Hizli pismicek puf nokta o 180 175 ideal. Yoksa ici pismeden disi kizario😂😂
Seninkide cok guzel olmus eline saglik canim

Abla ben niye böyle oldum ya kimse beğenmedi galiba resmen sonuncu oldum :olamaz: :olamaz: :olamaz:
Canım bazı kategorilerde mutlaka bilindik tarifler çok oy alabiliyor:)
Şimdi zeytinyağlılar deyince akla enginar,taze fasulye , dolma ve sarma geliyor:)

Şimdi zeytinyağlılar deyince akla enginar,taze fasulye , olma ve sarma geliyor:)
Enginarın da 3 sene önce öğrendim tadını, benim gibi bilmeyenler de olabilir:deli:

Şimdi zeytinyağlılar deyince akla enginar,taze fasulye , dolma ve sarma geliyor:)
Oyle de işte neyse şimdi abla sana hangi gün mj atcaz bidahakinde tarif alabilmek için

Ben tadını bilmiyorum:)
Ama çok bilindik bir tarif seveni çok diye biliyorum:)
Sosyete yemeği bacım enginardı kerevizdi :KK53: Biz ne anlayalım evlaefe evlaefe reklamlarda oynadı ünlü oldu,musakka mı yiyecek enginar yiyecek tabii:KK53:

Back