Benimde bayramdan sonra başlayacak ama işte usta ayarladım malzemelerin alışverişi falan varOhh valla iyi geliyor yaaa su oyun üzerine içince moralimidüzeltiyor .. Kolay gele bacım valla benimde halılar verilcek ev boyancak bayram atlasın bakiimde benimde tempo başlıcak valla tekrar temizlik haliyle
Gece bayağı çekişiyordunuz:)Deynepnaz atak yaptı:)Noldu abla kaçırıyorum ben ya tatildeyim
YestisemiyorumÇok hızlı ilerliyorum karışma
Kader mahkumuyum ben yaGece bayağı çekişiyordunuz:)Deynepnaz atak yaptı:)
Öyle ya 2. olmak kaderin:)Kader mahkumuyum ben ya
Seninki daha emekli valla ardından temizlik falan böcüğün dediği gibi ,ama yaparsın seeen sana ne dayanır LokumumBenimde bayramdan sonra başlayacak ama işte usta ayarladım malzemelerin alışverişi falan var
2.bildirim sonrası dengeler değişmesinAz kişi katılmış henüz oylamaya.Aşağıda üye sayısı da az
Bende annemlerde yaptım çok beğendiler:)Ellerine sağlık canım bence yanmamış:)Bunu varya pişirirken sürekli çevireceksin yoksa yanıyor şekil a2deki gibi(şekil a1 sabrsükürünki)
Yok baya ayakta bekliyoduda yoruldu diye biraz yat dedim
İkinci bildirim gidecek mi tek umudum
2.bildirim sonrası dengeler değişmesin
Gazimi aldım gidiyorum tutmayın beniSeninki daha emekli valla ardından temizlik falan böcüğün dediği gibi ,ama yaparsın seeen sana ne dayanır Lokumum
Benimkine de yapsana yorumYemeğin çok iştah çekici duruyor onda problem yok.Pilav 2 tabağa gerek yoktu dikkati kaydırıyor.Ama barbunya gibi değil de sanki kuru fasulye gibi duruyor.Mesela havuç ta katsaydın ,kayık tabağın etrafına maydonoz koysaydın.Mezelerde yapmayı düşünüyordum nasip olmadı.Nevreste nin mutfağında barbunya sunumu vardı o şekilde öyle yapacaktım.
Kuzu bir iki daha üfür beniGazimi aldım gidiyorum tutmayın beni
Yoo sende hakkını veriyorsun Allah içinBenimkine de yapsana yorumbir türlü birinci olamamamın sebebini şöyle mesela kesin sunumdan kaybediyorum ben yiyiciyim sunucu değil ki
Tamam ama deynepnaz duymasinKuzu bir iki daha üfür beni
İveeet gazıda verdim sende beni bidahakine kategoride oku üfle bu siddin sene üflesen ucursanda biyere oynamaz enazından diğer kategoriyi sağlama alayımGazimi aldım gidiyorum tutmayın beni
Tamam anlaştıkİveeet gazıda verdim sende beni bidahakine kategoride oku üfle bu siddin sene üflesen ucursanda biyere oynamaz enazından diğer kategoriyi sağlama alayım
Sen deynoya yaşlımı dedinİkinci bildirim gidecek mi tek umudum19 Ağustos Doğum günüm bu sefer bana bırakın meydanı aradan çekil Tokatlı deynepnaz bırak gençler sevinsin
Şu an dışarıdayım, huzur evine yatacak dereceye gelene kadar katılacağım uleynSen deynoya yaşlımı dedin
Bende etlisini yapmak istiyorum da sizin tarifte de rastlamadım.. soğanları kaç dakika haşlıcaz acaba?Ben ben
Bencede gel bunların hesabını sorŞu an dışarıdayım, huzur evine yatacak dereceye gelene kadar katılacağım uleyn
Eve geçince hepsine cevap yazacağım