• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
ben de çocuk için almaya basladim. geçen sene ilk kez oğlana pişirdim. bu sene de mevsiminde her hafta alıp hepimize yaptım. güzel bi sebze enginar :)
Tarif alırken sordum alınmamış olsa idi denemek istiyordum 😁
Artık kısmet ne zaman yeriz 😅

ben de çocuk için almaya basladim. geçen sene ilk kez oğlana pişirdim. bu sene de mevsiminde her hafta alıp hepimize yaptım. güzel bi sebze enginar :)
Peki tadı hangi sebzeye benziyor:)Çevremdeki marketlerde hiç görmedim:)

Aynen tadı hangi sebzeye veya yemeğe benziyor:)

hiç diken yedin mi abla :) biz küçükken tarlalarsa kirlarda büyük dikenler olurdu. onlarin başlarını koparıp dikenleri temizler yerdik. ben ona benzettim :)

hiç diken yedin mi abla :) biz küçükken tarlalarsa kirlarda büyük dikenler olurdu. onlarin başlarını koparıp dikenleri temizler yerdik. ben ona benzettim :)
Yok canım ne yazık ki :)

Sosyete yemeği bacım enginardı kerevizdi :KK53: Biz ne anlayalım evlaefe evlaefe reklamlarda oynadı ünlü oldu,musakka mı yiyecek enginar yiyecek tabii:KK53:
Allah seni napmasin :rolleyes: :rolleyes: :KK70: bacim tokattayken bende enginar bilmezdim istanbula geldim burada ogrendim pazara girerken alirim limon sıkarim cig cig yerim.Cok lezzetli adetle aldigin icin maliyeti yuksek olabiliyor mevsimine gorede benim esim cok sever o yuzden yapiyorum.

Selam hanımlar :cool:

Enginar bende yemedim😂

mevsimi bitti sanirim seneye mayis gibi cikar tazesi :) ama bağımlılık yapiyo çok güzel tadi :KK70:
Diken ucunu mu diyorsunuz. Ben çok severim, kavurması şahane olur 😂

Back