Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Sunumun çok güzel ama seninki de yanmış :skandal:
Hem seninki oturmamış yatmış :KK53:
Bunu varya pişirirken sürekli çevireceksin yoksa yanıyor şekil a2deki gibi 😁 (şekil a1 sabrsükürünki) :KK53:
Yok baya ayakta bekliyoduda yoruldu diye biraz yat dedim 😁

Eklentiler

• 20190619_151512.jpg
    20190619_151512.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 22
Yemeğin çok iştah çekici duruyor onda problem yok.Pilav 2 tabağa gerek yoktu dikkati kaydırıyor.Ama barbunya gibi değil de sanki kuru fasulye gibi duruyor.Mesela havuç ta katsaydın ,kayık tabağın etrafına maydonoz koysaydın.Mezelerde yapmayı düşünüyordum nasip olmadı. Nevreste Nevreste nin mutfağında barbunya sunumu vardı o şekilde öyle yapacaktım.
Ahh ahh kendim ettim kendim buldum :KK43: . hiç aklıma gelmedi nevonun sayfaya bakmak falan ,içime bir öküz oturdu şimdi dediğin gibi olabilirdi neysem artk çok gecccccccc barim bu kadar az oy almayaydım bi 60 ı bari görsem :olamaz:

Ahh ahh kendim ettim kendim buldum :KK43: . hiç aklıma gelmedi nevonun sayfaya bakmak falan ,içime bir öküz oturdu şimdi dediğin gibi olabilirdi neysem artk çok gecccccccc barim bu kadar az oy almayaydım bi 60 ı bari görsem :olamaz:
Katılım az şu an ,genel olarak herkesin oyu az zaten İlk 5 hariç.

:KK74: :KK60: afiyet olsun balım az önce içtim bende 😊
Ohh valla iyi geliyor yaaa su oyun üzerine içince moralimi:KK60: düzeltiyor :KK48: .. Kolay gele bacım valla benimde halılar verilcek ev boyancak bayram atlasın bakiimde benimde tempo başlıcak valla tekrar temizlik haliyle:ruh:

X