- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Banyoyu canım birde badana olacakbnde ugrasip duruyorum yine nereyi yaptıryosun bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banyoyu canım birde badana olacakbnde ugrasip duruyorum yine nereyi yaptıryosun bakalim
Bunu varya pişirirken sürekli çevireceksin yoksa yanıyor şekil a2deki gibi (şekil a1 sabrsükürünki)Sunumun çok güzel ama seninki de yanmış
Hem seninki oturmamış yatmış
Ahh ahh kendim ettim kendim buldum . hiç aklıma gelmedi nevonun sayfaya bakmak falan ,içime bir öküz oturdu şimdi dediğin gibi olabilirdi neysem artk çok gecccccccc barim bu kadar az oy almayaydım bi 60 ı bari görsemYemeğin çok iştah çekici duruyor onda problem yok.Pilav 2 tabağa gerek yoktu dikkati kaydırıyor.Ama barbunya gibi değil de sanki kuru fasulye gibi duruyor.Mesela havuç ta katsaydın ,kayık tabağın etrafına maydonoz koysaydın.Mezelerde yapmayı düşünüyordum nasip olmadı. Nevreste nin mutfağında barbunya sunumu vardı o şekilde öyle yapacaktım.
kolay gelsin cnm benmde balkon badana olck butun evde boyaaBanyoyu canım birde badana olacak
Sağol canım sanada kolay gelsin valla zor işler yakolay gelsin cnm benmde balkon badana olck butun evde boyaa
Katılım az şu an ,genel olarak herkesin oyu az zaten İlk 5 hariç.Ahh ahh kendim ettim kendim buldum . hiç aklıma gelmedi nevonun sayfaya bakmak falan ,içime bir öküz oturdu şimdi dediğin gibi olabilirdi neysem artk çok gecccccccc barim bu kadar az oy almayaydım bi 60 ı bari görsem
Tekrar bildirim gidince meraktayım kırmızı ile seni sen baya ilerledin maşallah deparat atıyon arkadan kırmızı koşuyoKatılım az şu an ,genel olarak herkesin oyu az zaten İlk 5 hariç.
naberTekrar bildirim gidince meraktayım kırmızı ile seni sen baya ilerledin maşallah deparat atıyon arkadan kırmızı koşuyo
evet cok zor yapması ayrı temizlemesi ayrııSağol canım sanada kolay gelsin valla zor işler ya
Yapılırken ortalık karışıyor ya o manzara beni deli ediyor sanki hiç toplanmayacak gibievet cok zor yapması ayrı temizlemesi ayrıı
aynen oyle oluyo bu ev isleri neden hic bitmezkiYapılırken ortalık karışıyor ya o manzara beni deli ediyor sanki hiç toplanmayacak gibi
Bu seferde cigirtma ile kosarsam yaa sonradan aGol olacak galiba,senin yaşadığını yaşamazsam
Ah ahhhaynen oyle oluyo bu ev isleri neden hic bitmezki
dislerin nası btimi yaptrmasıAh ahhh
Yok canım.biri i çektirdim bıraktım gene dursun şimdilikdislerin nası btimi yaptrması
Balll kuzuuuuuşşşş kahve içiyom nescafe geeel gözümün nuruliçesiiiii
afiyet olsun balım az önce içtim bendeBalll kuzuuuuuşşşş kahve içiyom nescafe geeel gözümün nuruliçesiiiii
Çok hızlı ilerliyorum karışmaNevreste bak daliliyorum he farkı üç yaptın
Ohh valla iyi geliyor yaaa su oyun üzerine içince moralimi düzeltiyor .. Kolay gele bacım valla benimde halılar verilcek ev boyancak bayram atlasın bakiimde benimde tempo başlıcak valla tekrar temizlik haliyleafiyet olsun balım az önce içtim bende