Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ya pilav dağılıyordu ondan olmadı tane tane olmustu kaşığı değdirdiğim an gidiyodu ondan yapamadım ama tavsiye ederim kesinlikle ama soganları piyazlık sofra oyle daha güzel oluyomus

İlk kez mi yapmıştın .Çok gördüm nette ama hiç yapmadım.Tam sofra zamanı kötü olmuş. Tadı nasıldı?
Yok hep yaptigim tarif, bu sefer hem soguk olmasin hemde sunuma yetissin die fanlida pisirdim. Uzerindeki sos zaten kizarmasini saglio, tekrar firina verince fazla kizartmis. Icinde problem yoktu yumusacikti. Disi citir severim ben, sadece goruntu skintiydi iste.
Tadi cok guzel dene derim

Sogani seviosan, cok begenicegine eminim

Ben de hep domates kapatırım,daha çok hoşuma gidiyor.

Sogani seviosan, cok begenicegine eminim
Bazen iç harcımız artıyor.Artan içle de karışık olarak yapılabilir biberin ,patlıcanın yanına.Ben hiç tek dolma yapmam hep karışık yaparım biber,patlıcan,patates vs.Sarmaya bile soğan dolması yapıp karışı pişirilebilir.Sarmanın tadının da daha güzelleştirir.

Eleştir kuzu açığım valla eksiklerini bileyim
Yemeğin çok iştah çekici duruyor onda problem yok.Pilav 2 tabağa gerek yoktu dikkati kaydırıyor.Ama barbunya gibi değil de sanki kuru fasulye gibi duruyor.Mesela havuç ta katsaydın ,kayık tabağın etrafına maydonoz koysaydın.Mezelerde yapmayı düşünüyordum nasip olmadı. Nevreste nin mutfağında barbunya sunumu vardı o şekilde öyle yapacaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…