Ya pilav dağılıyordu ondan olmadı tane tane olmustu kaşığı değdirdiğim an gidiyodu ondan yapamadım ama tavsiye ederim kesinlikle ama soganları piyazlık sofra oyle daha güzel oluyomusAslında tarifin güzel de pilavı çok koymuşsun ,dikkat pilava kayıyor.Pilavı az koyup ruloları daha fazla koysaydın keşke .Bir de patlıcan seçeneği çoktu.Senin tarifi çok beğendim ben .Bir türlü yapmak nasip olmadı ama yapacağım.
Ay sonuncuyuz demi cok kötü
Sırtım yere gelmez artık açılınnn looooo ben geliyeeeaaammBen de o hisler oluyor demek ki
Bir daha ki katılımda sana iddialı tarif bulacağım ,etiket yapacağım ,alan olmamışsa tabii tarifi
İlk kez mi yapmıştın .Çok gördüm nette ama hiç yapmadım.Tam sofra zamanı kötü olmuş.Olsun fikir guzel
Ezana kadar isinsin sunum yapicaz die soguttum dedim, sofrayida corbalari doldurunca cekeriz dedim. Yanmis tavukla sunum oldu
Yok hep yaptigim tarif, bu sefer hem soguk olmasin hemde sunuma yetissin die fanlida pisirdim. Uzerindeki sos zaten kizarmasini saglio, tekrar firina verince fazla kizartmis. Icinde problem yoktu yumusacikti. Disi citir severim ben, sadece goruntu skintiydi iste.İlk kez mi yapmıştın .Çok gördüm nette ama hiç yapmadım.Tam sofra zamanı kötü olmuş.Tadı nasıldı?
Sogani seviosan, cok begenicegine eminimSoğan dolmasını bende deneyeceğim gerçekten güzel duruyor aslında ben biber dolmasida önde gider diye düşünüyordum birde biber dolmasını keşke kapak olarak domates kullanılsa idi renkli renkli dururdu daha cezbedici nacizane benim dusuncelerim bunlar
Ben de hep domates kapatırım,daha çok hoşuma gidiyor.Soğan dolmasını bende deneyeceğim gerçekten güzel duruyor aslında ben biber dolmasida önde gider diye düşünüyordum birde biber dolmasını keşke kapak olarak domates kullanılsa idi renkli renkli dururdu daha cezbedici nacizane benim dusuncelerim bunlar
SeverimSogani seviosan, cok begenicegine eminim
Bazen iç harcımız artıyor.Artan içle de karışık olarak yapılabilir biberin ,patlıcanın yanına.Ben hiç tek dolma yapmam hep karışık yaparım biber,patlıcan,patates vs.Sarmaya bile soğan dolması yapıp karışı pişirilebilir.Sarmanın tadının da daha güzelleştirir.Sogani seviosan, cok begenicegine eminim
Bende öyle yaparımBen de hep domates kapatırım,daha çok hoşuma gidiyor.
Senin barbunyayı da eleştireyim mi?Barbunyaaaaaaam yaktun benüüüüğ
Eleştir kuzu açığım valla eksiklerini bileyimSenin barbunyayı da eleştireyim mi?
Yemeğin çok iştah çekici duruyor onda problem yok.Pilav 2 tabağa gerek yoktu dikkati kaydırıyor.Ama barbunya gibi değil de sanki kuru fasulye gibi duruyor.Mesela havuç ta katsaydın ,kayık tabağın etrafına maydonoz koysaydın.Mezelerde yapmayı düşünüyordum nasip olmadı.Eleştir kuzu açığım valla eksiklerini bileyim
Ben yaptımmmm çokzeldiiiiiİlk kez mi yapmıştın .Çok gördüm nette ama hiç yapmadım.Tam sofra zamanı kötü olmuş.Tadı nasıldı?
Sunumun çok güzel ama seninki de yanmışBen yaptımmmm çokzeldiiiii Eki Görüntüle 2292284
bnde ugrasip duruyorum yine nereyi yaptıryosun bakalimİyiyim canım bende gene tadilat derdine düştüm kosturiyorum sen nasilsin