Bu sefer oylama 1 ay surmuyo du dimi ondan böyle oldum benBen de yöreselde KK hamsiye çok oy verdi diye çakallık yapıp hamsi kuşunu almıştım.Yine çok oy alacağım sanmıştım.Yine oy verirler sanmıştım ama çok az oy almıştım .
Oylama kısa sürecek benim aon 1 hafta gitti 3 hafta liderdimGol olacak galiba,senin yaşadığını yaşamazsam
Belki de Kazen inatla bildirim gönderince kulanmayanlar ilk baştakine oy verip çıkmış olabilir mi acaba?Oylama kısa sürecek benim aon 1 hafta gitti 3 hafta liderdim
Bak olabilirBelki de Kazen inatla bildirim gönderince kulanmayanlar ilk baştakine oy verip çıkmış olabilir mi acaba?
Ben benYalnız söylemeden geçemicem gerçekten soğan dolmasına da bayıldım ellerinize sağlık ayy kim yapmıştı
Az önce senin yaptığını yazmak için etiket yapayım dedim çıkmadıBen ben
Beni nadir etiketliosunuz ondan bilemedin tabiAz önce senin yaptığını yazmak için etiket yapayım dedim çıkmadıMeğer sabır değil sabr imiş Büyük S YAZIYORUM OLMUYOR KÜÇÜK S YAZIYORUM OLMUYOR
İyiyim canım bende gene tadilat derdine düştüm kosturiyorum sen nasilsinnasilsin kuzum pek görüsemiyoruz
Sen de nadir geliyorsun amaBeni nadir etiketliosunuz ondan bilemedin tabi
Acaba bende 1, 11, 21 demi olcam birinci8.katılımda ilk madalyamı aldım .16.katılımda nasipse 2.olacak.Demek ki benim uğurlu sayım 8 imiş.Buna göre bir daha ki birincilik24.katılımda.Benden kurtuluş yok yani
Bu kaçıncı idi.İlk katılımda 1.olmuştun değil mi?Acaba bende 1, 11, 21 demi olcam birinci
Dogru pek giremiorum, tarifleri kacirmamaya calisiorum bi yandanSen de nadir geliyorsun ama
Tarifini yapıp kaçıyorsun ,sohbetlere katılmıyorsun
Evet ilkte kaptim madalyayiBu kaçıncı idi.İlk katılımda 1.olmuştun değil mi?
Hesaba bakkyiiiaaaaa8.katılımda ilk madalyamı aldım .16.katılımda nasipse 2.olacak.Demek ki benim uğurlu sayım 8 imiş.Buna göre bir daha ki birincilik24.katılımda.Benden kurtuluş yok yani
Ay sonuncuyuz demi cok kötü
Aslında tarifin güzel de pilavı çok koymuşsun ,dikkat pilava kayıyor.Pilavı az koyup ruloları daha fazla koysaydın keşke .Bir de patlıcan seçeneği çoktu.Senin tarifi çok beğendim ben .Bir türlü yapmak nasip olmadı ama yapacağım.Ay sonuncuyuz demi cok kötü
Dolman iyi de tavığı yakmıştınHalbuki ramazan menumde ve dolmamda iddealiydim
Olsun fikir guzelDolman iyi de tavığı yakmıştın
KatiliyorumAslında tarifin güzel de pilavı çok koymuşsun ,dikkat pilava kayıyor.Pilavı az koyup ruloları daha fazla koysaydın keşke .Bir de patlıcan seçeneği çoktu.Senin tarifi çok beğendim ben .Bir türlü yapmak nasip olmadı ama yapacağım.