- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Bence çok iyiBen bugün tartıldım 72.9 geldim geçen çarşamba 73.6ydım
Ne yaptın bakayımYaptım Lokumuuuım
Sende çarşamba tartıl o zaman eminim seninde iyi bir eksi gelecek hadi ağustosa kadar 67yi gör sünnetteBence çok iyi
Oyyy fıstıkellam benimTatlı dillim ya hamaratım kuzum topramm♥
69.9 u görürsem gerisini getiririm de 67 zor beaaaSende çarşamba tartıl o zaman eminim seninde iyi bir eksi gelecek hadi ağustosa kadar 67yi gör sünnette
Aldım zeytinyağım olunca yapacağım inşaAllahOyyy fıstıkellam benimsen aldınmı tarif nezaman yapcan
Nolur bak sahip çık boğazına biraz fedakarlık yap inme komşularla69.9 u görürsem gerisini getiririm de 67 zor beaaa
Ben semizotu yaptım harika oldu bugün kaşık kaşık yedi eşim kalan suyu dikip içti vallaSen de bende diyim balll
Komşular memelekette çoğu yarın gezme var arkadaşa yapma etme diyetteyim dedimNolur bak sahip çık boğazına biraz fedakarlık yap inme komşularla
Hadiyaa gönder kocişi markete bi zahmetAldım zeytinyağım olunca yapacağım inşaAllah
Gitmeyeceksin işte bir süreeeKomşular memelekette çoğu yarın gezme var arkadaşa yapma etme diyetteyim dedim
Yaa semizotunu çok severim ,nesini yaptın salatasını falanmıBen semizotu yaptım harika oldu bugün kaşık kaşık yedi eşim kalan suyu dikip içti valla
Çok sağol Allah razı olsun canoo alınacaktır hazarrHadiyaa gönder kocişi markete bi zahmetben göndereyim ballll
Zaman çokÇok sağol Allah razı olsun canoo alınacaktır hazarr
Geldim canım daha yeni oturabildim:)
Aynen gülümZaman çok
Tam sana yazcaktım bendeeGeldim canım daha yeni oturabildim:)
laf aramızda geçen iki tabak kısır yedim bişey olmadiGitmeyeceksin işte bir süreee
Salatasini da çok seviyoruz daYaa semizotunu çok severim ,nesini yaptın salatasını falanmımaşallah ohh ohh