Ay o anı aklımdan nasıl atarım bilmiyorum mis gibi menemen yapmıştım sonuncuyu kiracaktim Allah'tan lavabonun orda kırdım hemen içine attım daha da yemem zatenİnsan bir daha yumurta kırmaya korkar valla. Hiç başıma böyle bişey gelmedi ama yumurta kırarken hep aklıma gelirdi. Ya, civciv çıkarsa diye
Ay inanmıyorum yaAy çok kötüyüm kızlar elim ayağım titriyor
Yumurtayı kırdım içinden civciv çıktı resmen
Köy yumurtalarında oluyor canım bu ara bizde de çıktı öyle iyice midem bulandı marketten almaya başladım belki mevsimseldir annem tavuğun altında fazla beklemiş bunlar diyorBilmiyorum ki canım eşim almıştı köy yumurtası getirmiş biri ay ilk defa başıma böyle birşey geliyor lavabonun içinde duruyor eşimi bekliyorum çok kötü oldum
Esimde adama söyledi simdi öyle birseler demiş koy yumurtası aynen. ay çok kötü oldum ama ya ilk defa başıma geldi içim bir hoş olduKöy yumurtalarında oluyor canım bu ara bizde de çıktı öyle iyice midem bulandı marketten almaya başladım belki mevsimseldir annem tavuğun altında fazla beklemiş bunlar diyor
Yumurtadan sogumana sebep oldu civcivAy o anı aklımdan nasıl atarım bilmiyorum mis gibi menemen yapmıştım sonuncuyu kiracaktim Allah'tan lavabonun orda kırdım hemen içine attım daha da yemem zaten
Hiç sorma canımYumurtadan sogumana sebep oldu civciv
Ah kuzucum benim bile şuan içim bi hoş oldu valla ayy zaten duyduğum başka şeyden dolayı yumurtayı zor yiyorum bide bunu duyunca iyce miğdem bi tuhaf olduHiç sorma canım
Bn varımHayırlı akşamlar kimseler yok mi
Nasılsın canımBn varım
Şükür canım sen nasılsınNasılsın canım
Benimde öyle kuzu en iyisi bir süre yememek gormememkAh kuzucum benim bile şuan içim bi hoş oldu valla ayy zaten duyduğum başka şeyden dolayı yumurtayı zor yiyorum bide bunu duyunca iyce miğdem bi tuhaf oldu
Hamd olsun canım bende iyiyimŞükür canım sen nasılsın
Neler yaptın bugun benim ses gidip geliyo bi düzelemedimHamd olsun canım bende iyiyim
Napayım canım dışarda bir kaç almam gereken şeyler vardı onlar için dolandim birde arkadaşın bir işi vardı ona koşturdum ama enayiligime doymayayim üstüne birde laf sokuyorlar sinir oldum akşam akşamNeler yaptın bugun benim ses gidip geliyo bi düzelemedim
Ayyy deliye bak nediyoooNapayım canım dışarda bir kaç almam gereken şeyler vardı onlar için dolandim birde arkadaşın bir işi vardı ona koşturdum ama enayiligime doymayayim üstüne birde laf sokuyorlar sinir oldum akşam akşam
Balgam sökücü verdi ama içmedimYoulost16 geçmiş olsun bu arada canım geçen hafta bende öyle idim soğuk algınlığı ilacı iyi geldi
İyi geliyor ama canım rahatlatıyor bende sadece antibiyotik içip diğerini içmedim iyilesemedim Dr kizdi sonra bana onu niye icmedin diye sonra onada başladım anca öyle kesildi sikayetlerimBalgam sökücü verdi ama içmedim
Ahh onsuzda olmuyor ki mübarek bi pasta yapcam bak yumurta ,yesem olmaz yemesem olmazBenimde öyle kuzu en iyisi bir süre yememek gormememk