Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
İnsan bir daha yumurta kırmaya korkar valla. Hiç başıma böyle bişey gelmedi ama yumurta kırarken hep aklıma gelirdi. Ya, civciv çıkarsa diye
Ay o anı aklımdan nasıl atarım bilmiyorum mis gibi menemen yapmıştım sonuncuyu kiracaktim Allah'tan lavabonun orda kırdım hemen içine attım daha da yemem zaten

Bilmiyorum ki canım eşim almıştı köy yumurtası getirmiş biri ay ilk defa başıma böyle birşey geliyor lavabonun içinde duruyor eşimi bekliyorum çok kötü oldum
Köy yumurtalarında oluyor canım bu ara bizde de çıktı öyle iyice midem bulandı marketten almaya başladım belki mevsimseldir annem tavuğun altında fazla beklemiş bunlar diyor

Köy yumurtalarında oluyor canım bu ara bizde de çıktı öyle iyice midem bulandı marketten almaya başladım belki mevsimseldir annem tavuğun altında fazla beklemiş bunlar diyor
Esimde adama söyledi simdi öyle birseler demiş koy yumurtası aynen. ay çok kötü oldum ama ya ilk defa başıma geldi içim bir hoş oldu

Neler yaptın bugun benim ses gidip geliyo bi düzelemedim
Napayım canım dışarda bir kaç almam gereken şeyler vardı onlar için dolandim birde arkadaşın bir işi vardı ona koşturdum ama enayiligime doymayayim üstüne birde laf sokuyorlar sinir oldum akşam akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…