Gecmiş olsun balımmm iç içmedende gecmiyo malesefBalgam sökücü verdi ama içmedim
Uzun hikaye canım en iyisi mesafe korumak yapamıyordum ama artık yapacam bu yaştan sonra etrafımda huzurumu motivasyonumu bozacak insanlar istemiyorum.Ayyy deliye bak nediyooo
Doğru valla ama şimdi nasıl kırarım o yumurtaları bilmemAhh onsuzda olmuyor ki mübarek bi pasta yapcam bak yumurta ,yesem olmaz yemesem olmaz
Ayy kuzu nasıl bileydi gi bildiğin civciv olduğu bellimi nasıldıDoğru valla ama şimdi nasıl kırarım o yumurtaları bilmem
Beni buldu ya ay varya bozuk herhalde dedim böyle bir siyahlık görünce lavabonun içine bir firlattim
Civcivin siyahini düşün plastik gibi birsey kız ayaklarindan anladım zatenAyy kuzu nasıl bileydi gi bildiğin civciv olduğu bellimi nasıldı
Ayyy kusuciiiimCivcivin siyahini düşün plastik gibi birsey kız ayaklarindan anladım zaten
Hoşgeldin abla :))Selamın hellolar iyi geceler şekerler
Yarın tartı günü bakalım kaç çıkacakKaç kilosun tartıldınmı hiç
Hoşgeldin abla :))
Yarın tartı günü bakalım kaç çıkacak
ya başka ilaçlarım da var onlarla karıştırmam istemedimİyi geliyor ama canım rahatlatıyor bende sadece antibiyotik içip diğerini içmedim iyilesemedim Dr kizdi sonra bana onu niye icmedin diye sonra onada başladım anca öyle kesildi sikayetlerim
içeyim de yarın başlayayım artıkGecmiş olsun balımmm iç içmedende gecmiyo malesef
En güzeli bende kırmamak için kimseye cevap vermiyodum ama insanlar tepeme çıkmaya başlayınca bende artık cevap verip herkesi layıgına koyuyorumUzun hikaye canım en iyisi mesafe korumak yapamıyordum ama artık yapacam bu yaştan sonra etrafımda huzurumu motivasyonumu bozacak insanlar istemiyorum.
İyi geceler ablacım nasılsınSelamın hellolar iyi geceler şekerler
Kiracaksin bu dünya kötülerin dünyasıya başka ilaçlarım da var onlarla karıştırmam istemedim
içeyim de yarın başlayayım artık
En güzeli bende kırmamak için kimseye cevap vermiyodum ama insanlar tepeme çıkmaya başlayınca bende artık cevap verip herkesi layıgına koyuyorum
Ooo tarifimi yaptın çeeeen
Benimde ÇarşambaHoşgeldin abla :))
Yarın tartı günü bakalım kaç çıkacak
Benim yarını boşver senle Çarşamba kapisak son tartı neydi seninBenimde Çarşamba
Yaptım LokumuuuımOoo tarifimi yaptın çeeeen
Ben bugün tartıldım 72.9 geldim geçen çarşamba 73.6ydımBenim yarını boşver senle Çarşamba kapisak son tartı neydi senin
Benim son tartı geçen hafta salı günü 76.6 idi
İyi geceler ablacım nasılsın