Canım temizliğe başaldım bugün salonu yaptım sonra yemek :)Sonrada yarın kızların gezi var poğaça istemişler poğaça daha doğrusu açma yaptım yeni bitirdim geldim:)Nasılsın ben öldümTam sana yazcaktım bendeenerdesin diyee
Hoşgeldin abla nasılsınNe yapıyorsunuz hanımlar
İyiyim canım sağol sen nasılsınHoşgeldin abla nasılsın
Çene çalarız napalım biz bisürü düşük çeneNe yapıyorsunuz hanımlar
Bir tabak neyine yetmediiii heelaf aramızda geçen iki tabak kısır yedim bişey olmadi
Salatasini da çok seviyoruz da
Yemeğini yaptım soğan kavurup domates ekliyorsun sonra semizotu tuz hemen pişiyor zaten ekşili ekşili immmhhh
İyi bende buzdolabını temizliyordim yarı birakip buraya geldimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Allah korusun meleğimCanım temizliğe başaldım bugün salonu yaptım sonra yemek :)Sonrada yarın kızların gezi var poğaça istemişler poğaça daha doğrusu açma yaptım yeni bitirdim geldim:)Nasılsın ben öldüm
Ellerine sağlık canımİyi bende buzdolabını temizliyordim yarı birakip buraya geldim
Sağol canım öyle güzel oldu:)Birazda haşhaşlı yaptım:)Allah korusun meleğimhamd olsun bugünümüze negzel olmuştur o açmalar şimdi yumuşacık
Semaver çayınıda hiç aramam yaAçık hava semaver de vardı
Seninde ellerine sağlık ablamEllerine sağlık canım
Ben kara caydanlik seviyorim semaverde o tadı bulamıyorsunSemaver çayınıda hiç aramam ya
Vurmuşken öldürüyüm evvabımı diyorsun zalımmSağol canım öyle güzel oldu:)Birazda haşhaşlı yaptım:)
Niye yedin o zaman laaaaaaBen kara caydanlik seviyorim semaverde o tadı bulamıyorsun
Semaver çayınıda hiç aramam ya
Güzeldi sonuçta yemek yaniNiye yedin o zaman laaaaaa
Niye etiketliyorsun Mune'yi
Hoşgeldin kıyamam ballll ablamGeldim canım daha yeni oturabildim:)
Sağol canım benim konuyu açtın mıHoşgeldin kıyamam ballll ablam