- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.542
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür edeyım okuyacagımRojjin sohbet yerimiz burası en üstteki Yemekteyiz soframız yazan yeri tiklarsan yarışmadaki yemekleri görürsün ilk sayfada katılım şartları var
Oylamaya dahil oluyor musun bilmiyorim ama arkadaşların her biri ayrı şahane sunum yapiyor hani benden söylemesiTeşekkür edeyım okuyacagım
Bende durmadan dışarı çık gel çık gel mafoldum daha bir iş yapmadım mutfağı topladım sadeceEvi bi seyler goturuyo hala temizlik yapiyorum
Bendeee gözümü açamıyorum bugün miniğin nazarına geldim hurma yoğurt bugün çarptı beniBende durmadan dışarı çık gel çık gel mafoldum daha bir iş yapmadım mutfağı topladım sadece
Kız ben nazar etmedim ne olur yiyeceğim benim de olur inşallahBendeee gözümü açamıyorum bugün miniğin nazarına geldim hurma yoğurt bugün çarptı beni
Çok iyi çok rahat dedim dedim sanaKız ben nazar etmedim ne olur yiyeceğim benim de olur inşallah
Ne oldu kiÇok iyi çok rahat dedim dedim sana
Gözümü açamıyorum fena uykum var şekerimmi yükseliyor acabaNe oldu ki
Suya yatırdın ya neden yükselsin skerin kız ama ilk ginler halsizlik yapıyormuş onu duymuştum birde 5 günden fazla yapılmayacak miş haberin olsunGözümü açamıyorum fena uykum var şekerimmi yükseliyor acaba
Yarında yapıcam nasipse sonrası yok bacım kahvaltıyı özledim hemen kendime mercimekli börek çıkarcam çarşamba sabahı buzluktan, bissürü zeytin yiycemmm domatese gömülcem hıyarı soymadan çatır çutur yiycem aha bide çay demliycem kendimeSuya yatırdın ya neden yükselsin skerin kız ama ilk ginler halsizlik yapıyormuş onu duymuştum birde 5 günden fazla yapılmayacak miş haberin olsun
Ya bir öğün yense sikmaz da her öğün koyuyor bereYarında yapıcam nasipse sonrası yok bacım kahvaltıyı özledim hemen kendime mercimekli börek çıkarcam çarşamba sabahı buzluktan, bissürü zeytin yiycemmm domatese gömülcem hıyarı soymadan çatır çutur yiycem aha bide çay demliycem kendime
Aynen hele o süzme peynirle zeytin ikilisi yokmuu tutmayınnn beniiYa bir öğün yense sikmaz da her öğün koyuyor bere
İnsan salatalığın domatesin tadını arar illaki :))
Ben peynir siyah zeytin birde tahlil n-pekmez e bayılıyorumAynen hele o süzme peynirle zeytin ikilisi yokmuu tutmayınnn benii
Kaç kilosun tartıldınmı hiçBen peynir siyah zeytin birde tahlil n-pekmez e bayılıyorum
Ekmeği batiracaksin tahin pekmez e üstüne peyniri isiracaksin onalari agzinda çevirirken zeyntin alacaksın offf beee aşka bak
Neee, Aman Allahım. Denetlenmemiş yumurta mı oAy çok kötüyüm kızlar elim ayağım titriyor
Yumurtayı kırdım içinden civciv çıktı resmen
Bilmiyorum ki canım eşim almıştı köy yumurtası getirmiş biri ay ilk defa başıma böyle birşey geliyor lavabonun içinde duruyor eşimi bekliyorum çok kötü oldumNeee, Aman Allahım. Denetlenmemiş yumurta mı o
İnsan bir daha yumurta kırmaya korkar valla. Hiç başıma böyle bişey gelmedi ama yumurta kırarken hep aklıma gelirdi. Ya, civciv çıkarsa diyeBilmiyorum ki canım eşim almıştı köy yumurtası getirmiş biri ay ilk defa başıma böyle birşey geliyor lavabonun içinde duruyor eşimi bekliyorum çok kötü oldum