KuZum 2 yıl oldu iki kayıp verdim ne bileyim 8 aydır uğraşıyorum yok rahim filmi çekildim oda temiz dr pko dedi kaç dr gördü pko demedi bilmiyorumÜzülme kuzum Allah inşallah tez Amanda sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin seni anlıyorum benim ablamda çok istiyor inşallah Allah sizlere ummadiginiz anda mujdelesin.dengesizleri takma kafana .
Çok teşekkürler kızlar etiketler için çok mutlu oldum
Ablacım taşınıyorum hatta taşınamıyorum desem yerison düzlükteyim inşallah, diğer evin birkaç eksiği kaldı onlar tamamlansın diye bekliyoruz bir iki güne eşyalar gidecek. Çok öptüm sizi ❤
Un helvasını çok severim yapma bunu
Ben de severim, güzel yaptığımı da söylerlerUn helvasını çok severim yapma bunu
Yapda yollasana şu garibanaBen de severim, güzel yaptığımı da söylerler
Kimin helvasıBen de severim, güzel yaptığımı da söylerler
Diyettesin un helvası cısssssUn helvasını çok severim yapma bunu
Ye kizartmalari sisir göbeği emiHıhh patitisimi sodyum kızarıyorereee karışık kazartma yapiciiiim
Degidtirmezsen değiştirme Nirvana meraklısı seniBanane banane benim profilim değil mi değiştirmicem
Çay yanı helvasıKimin helvası
Ben severim gönder gelsin ☺Cig börek sevenler var mı.ayrani kapan gelsin kisartmaya basliyorum
Yukarıda ye kızartmaları şişir göbeğini dedin sonrada kızarmış çiğ börekleri hüplettin
Buyur bacım hepsi senin olsunBen severim gönder gelsin ☺
Oo blue peri ye ben yakiyomYukarıda ye kızartmaları şişir göbeğini dedin sonrada kızarmış çiğ börekleri hüplettin
Geçen 3 kilo aldım demedin miOo blue peri ye ben yakiyom