Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

Hay Allah iyiliğini versin , o avatar ne yahu

Sağol canım , bıraktım seni kendi haline , o dolmaları bana bırakma zaten diyetteyim

dün vesikalık çekildiydim halk (a'nın üstünde inceltme şeysi var) güzelliğimi görsün dedim di

Son düzenleme:
Sevgili Ausencia; çok farklı ve hayli iddialı gördüm tatlım,muhteşem görünüyorlar ki eminim lezzet açısındanda öyledir :) ellerin dert görmesin der başarılar dilerim tatlım

Sevgili Ausencia; çok farklı ve hayli iddialı gördüm tatlım,muhteşem görünüyorlar ki eminim lezzet açısındanda öyledir :) ellerin dert görmesin der başarılar dilerim tatlım

Çok teşekkür ederim canım , emin ol lezzetleri de güzel . Ben yaptım diye söylemiyorum

Tekrar teşekkürler güzel dileklerin içinde

canım auscugum başarılar arkadaşımmmm
yemeklerin süper ötesiiii tıpkı sen gibi :)

mmmm kuru patlıcan dolması da buğday salatası da leziz görünüyorlar....ilk fırsatta denemeliyim....Yarışmada başarılar tatlımm

mmmm kuru patlıcan dolması da buğday salatası da leziz görünüyorlar....ilk fırsatta denemeliyim....Yarışmada başarılar tatlımm

Çok teşekkür ederim

Beraber keyifle yarışalım , tek isteğim bu canım

Eeee hadi hayırlısı o zaman

En son valizini toplamıştın sana mesej yazdım ( okumadın heralde
)

okudumda cvp veremedim
ben annemlerdeyim şuan kocam davayı açtı ama zaman ne gösterir bilemem Bide kız tarafı gibi naza çekti kendini tlfonu değiştirdi sosyal medyadada rastlaşmıyo benle

amannnnn ne diyim yani gidene yol verecen ki yenilere yer açılsğn (şaka tabiki)

Tamamdır , ne demişler istemek başlamanın yarısı , başlamakta bitirmenin.

Ha gayret yakında kurulur o koskoca sofra

direk kendimi davet edilmis sayip yemeklerini denemek isterim,diyet mönüsü olsun ama

Son düzenleme:

Vay vay beyimize bak sen

Yenileri boşver zaten , rahatına bak

direk kendimi davet edilmis sayip yemeklerini denemek isterim,diyet mönüsü olsun ama

Koskoca sofra dedim ya zaten canım , beni seven herkes buyursun gelsin diye .

Ozaman sen alış verişe giderkende fark etmez acmisin, dokmusun diye
Derler ya aç iken alış veriş yapmayin diye:))

Evet canım benim için farketmiyor .

Yenilebilecek hemen her şeyin benim için ayrı bir cazibesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…