Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia
- Konu Sahibi Ausencia
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Mart 2012
- 1.196
- 1
- 158
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim
Çok teşekkür ederim . Beğenmene sevindim .
Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç? Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık
Bilmem olur mu :26:
Canım sağolasın , Türkiye'ye geldiğinde kurarız sofraları inşallah
kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım
Teşekkürler , bu şekilde de güzel oluyor , tavsiye ederim denemeni .
kurutulmus dolmalara bayilirim bugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik
yarismada basarilar dilerim canim
Rabia canım çok teşekkür ediyorum , sanalda da afiyet olsun
MMmmmmmmhh Ağzım sulandı vallah.. Hani bana hı hani banaaa
Buyurun toplanıp gelin
Teşekkür ederim canım çok .
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm
buğday salatası tabikide
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artık daha doğrusu yarmayı
Afiyet olsun tatlı cadıcım
Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:
Son düzenleme:
Afiyet olsun tatlı cadıcım
Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:
dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlar eminim tatları da çok güzeldir
Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyle Uğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday
Evet evet benim için çocukluğumdan beri aşurelik buğday oldu hep
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyle Uğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
sağol canım ya arada gri oluyoruz güzel renk seviyorum gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Sağol canım benim
sağol canım ya arada gri oluyoruz güzel renk seviyorum gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir sen bizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir sen bizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
Hepiniz İstanbuldasın değil mi
Ahhhh memleketim , ara ara geliyorum tabii oraya eş dost ziyaretine , o zaman neden olmasın
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende
Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegim Hatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada
Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmm Onuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim Onuda deneyecegim tabi
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanem Ellerine emegine saglık...
Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegim Hatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada
Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmm Onuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim Onuda deneyecegim tabi
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Eki Görüntüle 681531
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE
Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.
Çok teşekkür ederim canım benimm.. Hep birlikte daha nice güzel senelere inşallah
- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine sağlık
Hay Allah iyiliğini versin , o avatar ne yahu
Sağol canım , bıraktım seni kendi haline , o dolmaları bana bırakma zaten diyetteyim