Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim![]()
Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç?Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık
![]()
kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım![]()
kurutulmus dolmalara bayilirimbugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik
yarismada basarilar dilerim canim![]()
MMmmmmmmhhAğzım sulandı vallah.. Hani bana hı hani banaaa
![]()
bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm
buğday salatası tabikide
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artıkdaha doğrusu yarmayı
Afiyet olsun tatlı cadıcım
Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlareminim tatları da çok güzeldir
Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun![]()
dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday![]()
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyleUğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
sağol canım yaarada gri oluyoruz güzel renk seviyorum
gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
![]()
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyleUğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
sağol canım yaarada gri oluyoruz güzel renk seviyorum
gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
![]()
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem![]()
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem![]()
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir senbizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur
organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
![]()
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir senbizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur
organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
![]()
Hepiniz İstanbuldasın değil mi
Ahhhh memleketim , ara ara geliyorum tabii oraya eş dost ziyaretine , o zaman neden olmasın![]()
Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende
Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegimHatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada
Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmmOnuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim
Onuda deneyecegim tabi
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanemEllerine emegine saglık...
Eki Görüntüle 681531
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE
Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.
beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine sağlık![]()