• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim :16:

Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç?:16: Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık:56:

kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım:34:

kurutulmus dolmalara bayilirim :56::56: bugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik :56:

yarismada basarilar dilerim canim :16:

bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm:1::1::1:
buğday salatası tabikide:56::34:
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artık:34: daha doğrusu yarmayı

Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim :16:

Çok teşekkür ederim . Beğenmene sevindim .:16:

Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç?:16: Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık:56:

Bilmem olur mu :26:

Canım sağolasın , Türkiye'ye geldiğinde kurarız sofraları inşallah :34:

kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım:34:

Teşekkürler , bu şekilde de güzel oluyor , tavsiye ederim denemeni .

kurutulmus dolmalara bayilirim :56::56: bugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik :56:

yarismada basarilar dilerim canim :16:

Rabia canım çok teşekkür ediyorum , sanalda da afiyet olsun :16:

MMmmmmmmhh :31::31: Ağzım sulandı vallah.. Hani bana hı hani banaaa:52:

Buyurun toplanıp gelin :42:

Teşekkür ederim canım çok .

bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm:1::1::1:
buğday salatası tabikide:56::34:
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artık:34: daha doğrusu yarmayı

Afiyet olsun tatlı cadıcım :56:

Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:

Son düzenleme:
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlar :56: eminim tatları da çok güzeldir :21:

Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun :16:

Son düzenleme:
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlar :56: eminim tatları da çok güzeldir :21:

Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun :16:

Sağol canım benim :16:

Seni gri görmemek ne kadar güzel böyle :34: Uğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz :9:

dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday:34:

Evet evet benim için çocukluğumdan beri aşurelik buğday oldu hep :34:

Seni gri görmemek ne kadar güzel böyle :34: Uğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz :9:

sağol canım ya :21: arada gri oluyoruz güzel renk seviyorum :1: gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında :9:

sağol canım ya :21: arada gri oluyoruz güzel renk seviyorum :1: gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında :9:

Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu :52:

O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
:8:

Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu :52:

O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
:8:

Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir sen :9: bizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur :16: organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız :23:

Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende :16:

Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegim :34:Hatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada :34:

Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmm :56: Onuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim :56: Onuda deneyecegim tabi :34:
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanem :16: Ellerine emegine saglık...

Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende :16:

Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegim :34:Hatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada :34:

Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmm :56: Onuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim :56: Onuda deneyecegim tabi :34:
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanem :16: Ellerine emegine saglık...
$doğumgünü.jpg

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE :16:

Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim :34:
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.

Eki Görüntüle 681531

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE :16:

Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim :34:
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.

Çok teşekkür ederim canım benimm.. :16: Hep birlikte daha nice güzel senelere inşallah :16:

beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27:

ellerine sağlık :16::16::16::16:

beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27:

ellerine sağlık :16::16::16::16:

Hay Allah iyiliğini versin , o avatar ne yahu :60::60::60:

Sağol canım , bıraktım seni kendi haline , o dolmaları bana bırakma zaten diyetteyim :52:

Back