Patlancanlar iç malzeme ile doldurulurken , yarıdan biraz fazla koyulmalıdır.Uçlarında bastırıp kapatacak kadar boşluk bırakılmalıdır
Servis sırasında nane ve bir diş sarımsak eklediğim yoğurt sosu kullandım , tavsiye ederim
hımmm eline sağlık. buğday salatası hazırla beni hazırla beni , dolmalarda ye beni ye beni diyor
eline sağlık auscum :))
ikiside cok guzel gorunuyor...
bende yapıyorum bugday salatası :) coğu salata attıgım gıbı ona da cevız atıyorum cok doyurucu oluyor :)
iyi şanslar canım :)
bence kesınlıkle salatalar ıcın ayrıca bı yarışma yapılmalı ne tarıfler cıkıcak kım bılır
emegıne sağlık dolmada salatada cok güzel gorunuyo sunumda cok güzel
Ilk defa acken bakıyorum buraya keşke bakmasaydim
Dolmayi nasıl canım çekti var ya
Ellerine sağlık ausum
çok güzel görunuyorlar kuru patlıcan dolmasının tadını çok merak edıyorum hiç denemedim başarılarr
ama bu bana yapılır mı şimdi
ooffff oofffffff
ellerine sağlık,başarılar dilerim cnm
Ellerine saglik gercekten guzel gorunuyor ozellikle bugday salatasi harikaee tabi birde faydali bir salata.Bol sanslarin olsun yarismada
buğday salatası hiç yemedin canım, denicem tarifini, ellerine sağlık:13::13::13:
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorBaşarılar dilerim
Buğday salatasını bilmiyordum,çok güzel gözüküyor fakat kuru dolmaya bsyılırım ellerine sağlık.
Sunumlarda çok güzel.
Çok teşekkürler nevreste
Çok çok teşekkür ederim . Buğday salatası deneyin bence , çok lezzetli
Mükemmel görünüyor. Ellerinize sağlık.
aaa nben kuru patlıcanı zeytinyağlı denememiştim hiç çok lezzetli görünyor buğday salatası da öyle geçen tvde refika diye biri var ya hani o da kuskusla yapmıştı bir benzerini
Tatlım ellerine sağlık gerçekten çok güzel gözüküyorlar tam yemelik
Zaten kuru patlıcan dolmasına bayılırım bugday salatasıda eklenince
Bizim burda bugday salatasının üstüne narda koyarlar mükemmel oluyor hem görünüş hem lezzet
Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?