Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim

Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç? Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık

kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım

kurutulmus dolmalara bayilirim bugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik

yarismada basarilar dilerim canim

bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm
buğday salatası tabikide
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artık daha doğrusu yarmayı

Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim

Çok teşekkür ederim . Beğenmene sevindim .

Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç? Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık

Bilmem olur mu :26:

Canım sağolasın , Türkiye'ye geldiğinde kurarız sofraları inşallah

kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım

Teşekkürler , bu şekilde de güzel oluyor , tavsiye ederim denemeni .

kurutulmus dolmalara bayilirim bugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik

yarismada basarilar dilerim canim

Rabia canım çok teşekkür ediyorum , sanalda da afiyet olsun

MMmmmmmmhh Ağzım sulandı vallah.. Hani bana hı hani banaaa

Buyurun toplanıp gelin

Teşekkür ederim canım çok .

bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm
buğday salatası tabikide
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artık daha doğrusu yarmayı

Afiyet olsun tatlı cadıcım

Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:

Son düzenleme:
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlar eminim tatları da çok güzeldir

Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun

Son düzenleme:
Afiyet olsun tatlı cadıcım

Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:

dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday

Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlar eminim tatları da çok güzeldir

Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun

Sağol canım benim

Seni gri görmemek ne kadar güzel böyle Uğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz

dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday

Evet evet benim için çocukluğumdan beri aşurelik buğday oldu hep

Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende

Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegim Hatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada

Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmm Onuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim Onuda deneyecegim tabi
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanem Ellerine emegine saglık...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE

Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.

Çok teşekkür ederim canım benimm.. Hep birlikte daha nice güzel senelere inşallah

beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerine sağlık

beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerine sağlık

Hay Allah iyiliğini versin , o avatar ne yahu

Sağol canım , bıraktım seni kendi haline , o dolmaları bana bırakma zaten diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…