Ellerinize saglik cok hos olmus,salatalarin ve dolmalarin goruntusu harika duruyor..
Basarilar dilerim
Benim güzel arkadaşım yaparda kötü olurmu hiç?Harika görünüyor canım. Ellerine sağlık
kuru patlıcan dolmasını kıymalı olarak tüketmiştim, senin tarifinle de deniycem mutlaka
buğday salatasınıysa çok merak ediyorum ellerine sağlık, başarılar canım
kurutulmus dolmalara bayilirimbugday salatasini bilmiyordum harika görünüyor ellerine saglik
yarismada basarilar dilerim canim
MMmmmmmmhhAğzım sulandı vallah.. Hani bana hı hani banaaa
bil bakalım ben bu akşam ne yedimmm
buğday salatası tabikide
güzel bir tarifti teşekkür ederim. buğdayı haşlayıp dolaba atıyom canım istedikçe yaparım artıkdaha doğrusu yarmayı
Afiyet olsun tatlı cadıcım
Bende genelde fazladan haşlıyorum , atıyorum buzluğa . Yarma ve dövme de deniliyor sanırım :26:
Aman Yarabbi diyorum harika görünüyorlareminim tatları da çok güzeldir
Ellerine emeğine sağlık canım şansın bol olsun
dövmeyi bilmiyım, ama biz yarma deriz. çorbasını yaparız, aşurelik buğday
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyleUğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
sağol canım yaarada gri oluyoruz güzel renk seviyorum gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
Sağol canım benim
Seni gri görmemek ne kadar güzel böyleUğrayacağım bir ara yine o muhteşem sohbetinize , gülme garantilisiniz
sağol canım yaarada gri oluyoruz güzel renk seviyorum gel gel Cem yılmaz halt etmiş bizim sohbetin yanında
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
Biliyorum canım , bilmez miyim ? Arada gözüm kayıyor profilden yazdıklarına tahmin ediyorum muhabbetin dozunu
O grupla bir gün kahve içmek isterim asıl ama güler miyiz sadece yoksa dedikodu kazanının altını mı yakarız bilemem
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir senbizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
Aman aman düşünemiyorum sohbeti dedikoduyu sende eklenir senbizim çete süper çete kahve,yemek ne istersen emrin olur organize ederim biz sık buluşup yer içer dedikodu yaparız
Hepiniz İstanbuldasın değil mi
Ahhhh memleketim , ara ara geliyorum tabii oraya eş dost ziyaretine , o zaman neden olmasın
Ellerine saglık canım,haarika görünüyor gerçektende
Bugday salatasını hiç yapmadım ama merak etmişimdir açıkcası..Mutlaka deneyecegimHatta yaptıgımda fotografınıda paylaşırım burada
Kuru dolmayada bayılırım,özellikle bol ekşili olursa ıımmmmOnuda yapmadım ama kayınvalidem yapar o zaman bol bol yerim Onuda deneyecegim tabi
Başarılar ve bol şans diliyorum sana birtanemEllerine emegine saglık...
Eki Görüntüle 681531
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARZUMCUM , NİCE MUTLU SENELERE
Teşekkürler canım , beğenmene çok sevindim .Deneyip paylaşırsan daha da sevinirim
10 Nisan aklımdaydı , iyi ki geldin de canl canlı kutlamış oldum.
beni benden alırsannnnnnn o dolmaları sana bırakmaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?