Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

sen bu işi alırsın arkadaşım süper ellerine sağlık sunum güzel lezzettende şüphem yok zaten

Teşekkür ederim berincim

İnan bana belki görsel bir şölen olmadı ama lezzetinden yana şüphen olmasın

Heralde davetlisiniz ... Aslında ne güzel olurdu yaa , mezun olduktan sonra takımdan felekten bir sofra kursak

Bende abla istiyorum bu arada , aynen bu modelden
bende isterim abla,yakinimda olandan olsun,bi tanem var tr de o da,bak özledim yine
neden olmasın belki bir gün organize oluruz çok hoş olurdu cidden :)))

bencede hos olurdu,sabahina tartida fazla cikar,yeniden takim kurardk,bende yine ceza verirdim

bende isterim abla,yakinimda olandan olsun,bi tanem var tr de o da,bak özledim yine

bencede hos olurdu,sabahina tartida fazla cikar,yeniden takim kurardk,bende yine ceza verirdim

İlla hain planların devreye girecek değil mi kaptan ?

Yok korkarım biz takımdan mezun olsakta sen peşimizi bırakmaz , yediklerimize ceza verirsin

aus cnm,ben salatadan yapcam da,sen normal hediklik bugdaymi kullandin,yoksa asurelik bugdaymi:44:

Aşurelik buğday kullandım canım .

Tuz ve limon tuzu (yoksa limon suyu ile ) haşlıyorsun .Dişe gelir kıvamda olacak , geceden ıslatmana gerek yok .

bende bazen kendimden korkuyorum,takim mezun olmus,ben hala ceza sistemi pesinde

tamam cnm,yarin icin planlamistim,yapip tadini yazarim burda

bende bazen kendimden korkuyorum,takim mezun olmus,ben hala ceza sistemi pesinde

tamam cnm,yarin icin planlamistim,yapip tadini yazarim burda

Hiç şaşırmam pegasuscum hem de hiiiiiiiç şaşırmam

Bekliyorum yarın sonuçları.

kuru dolmaların harşka canım ellerine kollarına sağlık dert görmesin elin kolun İNŞALLAH AMİN

Elinize, emeğinize sağlık, çok güzel görünüyor:81:Yarışmada başarılar diliyorum.

O kuru dolmaları ver sen bana ben günlerce haftalarca hiç bıkmadan her öğün yiyimCanım çekti işte yineEllerine sağlıkkkkkkk enfes gözüküyorAjanlık yapmıcam bu sefer

O kuru dolmaları ver sen bana ben günlerce haftalarca hiç bıkmadan her öğün yiyimCanım çekti işte yineEllerine sağlıkkkkkkk enfes gözüküyorAjanlık yapmıcam bu sefer

Beni her an şeytan dürtebilir , maksatsız ama içimden geliyor

Sağol güzelim , sen askerine kavuş sana kargo yollayalım , benden kuru dolma , datlucadıdan sarmalar

Beni her an şeytan dürtebilir , maksatsız ama içimden geliyor

Sağol güzelim , sen askerine kavuş sana kargo yollayalım , benden kuru dolma , datlucadıdan sarmalar

Bende sherlock bırakmıyor ruhumu Bekliyorum kargolarıUff bak yine acıktım yok girmicem bidaha buraya

Bende sherlock bırakmıyor ruhumu Bekliyorum kargolarıUff bak yine acıktım yok girmicem bidaha buraya

Ne olacak bizim bu halimiz demeden geçemeyeceğim yahu , birde o kadar mesai harca sonuç yok

Yakındır ben seni özel diyet listeme alacağım zaten , her gün ne yedin ne içtin konrol

Aus cugum dün bugday salatani denedim,harika oldu,cok lezzetliydi
dün yolculuktaydik yanima almistim,cocuklara esimede tost yapmstim,ailece salatadan yedik,hatta ayri bir kasede gittigimiz eve götürdüm,ev sahibesi de cok begendi,hatta tarifini istedi ellerine saglik cnm tekrardan

Son düzenleme:

Afiyet olsun pegasuscum , tarif güzel , eee sende şüphesiz güzel yapmışsındır zaten

Ekmeksiz yenildiğinde çokta doyurucu ve sağlıklı . Bak nasıl da diyete uygun mesajlar veriyorum

Afiyet olsun pegasuscum , tarif güzel , eee sende şüphesiz güzel yapmışsındır zaten

Ekmeksiz yenildiğinde çokta doyurucu ve sağlıklı . Bak nasıl da diyete uygun mesajlar veriyorum
gercek ama cnm,baya doyurucu,zaten bugday var,ekmege ihtiyac duymuyorsun

Diyetteyim ama şurda olsa heralde cezayı göze alır ve yerdim . Müthiş görünüyor çünkü . Ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…