Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyolar buğday salatasını daha önce hiç yapmamıştım ama deneyecem

Teşekkür ederim canım , denersen beğeneceksin eminim . Bu benim klasik tarifim ama zaman zaman evdeki malzemeler ne ise onunlada hazırlıyorum

refika ntvde çıkıyor onun da çok tarifleri var ben de vakit buldukça izliyorum onu

Bana diyet bozduran bir kategori değildi neyse ki , hepsinden yedim

Çok teşekkürler ...

Teşekkür ederim canım

Cevizde koyarım zaman zaman , senin pazar bugündü değil mi

yes canım alışverısımı yaptım, pıtırcıgı uyuttum bırazdan gırısıcem yemeğe :)))
çok hastayım ama mecburıyetlerrrr cocuk yemek temızlık oooyyyyhhh

refika ntvde çıkıyor onun da çok tarifleri var ben de vakit buldukça izliyorum onu

Fırsat bulur , denk gelirsem bakarım bende canım

yes canım alışverısımı yaptım, pıtırcıgı uyuttum bırazdan gırısıcem yemeğe :)))
çok hastayım ama mecburıyetlerrrr cocuk yemek temızlık oooyyyyhhh

Geçmiş olsun canım , o çektiğin oooyyyyhhh ların hepsinden bende de var

Hadi bakalım kolay gelsin sana mutfakta.

Auscuğumm ne yaptın sen yaa ikisi de birbirinden güzel, sunum zaten harika.. yanız küstüm sana benim düşündüğüm salatayı yapmışsınn amaa şaka tabi ki de küser miyim hiç sana ama ben katılmaktan vazgeçtim bu menüden sonra acaba katılsam da yine kategoridaş mı olsak geçen sefer çok güzeldii ama şimdii ben hangi salatayı yapıcaamm :26: ellerine sağlık canımm başarılar dilerimm

Sağol sedacım , canım benim . Salata çeşidi biter mi yahu ya da olmadı sende aynısını yap

Geçen sefer çok güzel geçmişti evet , öyle lisabellanın arkasından arkasından gelirken epey keyif aldık

buğday salatası hiç denemediğim bir tat merak ettim...
ama kuru dolmasına bayılırım hatta taze sebze dolmasından bile çok severim ,
özellikle sumak'ın verdiği o tatla...
ellerine sağlık bol şanslar

buğday salatası hiç denemediğim bir tat merak ettim...
ama kuru dolmasına bayılırım hatta taze sebze dolmasından bile çok severim ,
özellikle sumak'ın verdiği o tatla...
ellerine sağlık bol şanslar

Çok teşekkür ederim .

Evet her iki tarife de sumak ve nar ekşisi inanılmaz yakışıyor ya da ben bu iki tadı her şeye yakıştırıyorum

Ellerine saglik Auscugum
Cok lezzetli görünüyor ikiside,kuru dolmayi bende aynen tarif ettigin gibi yaparim,kesinlikle cok güzel olurr,herkesede tavsiye ederim

Bugday salatnida en kisa sürede deneyeceim.
Basarilarr

Ellerine saglik Auscugum
Cok lezzetli görünüyor ikiside,kuru dolmayi bende aynen tarif ettigin gibi yaparim,kesinlikle cok güzel olurr,herkesede tavsiye ederim

Bugday salatnida en kisa sürede deneyeceim.
Basarilarr

Teşekkürler pegasuscum

Dene mutlaka , buğday çok çok faydalı . Ben kendime yağsız ayırdım , bu öğlen yedim yine , dolmada yedim bir tanecik ama :26:

Sağol pokemoncum , işte bu salatayı yağsız olarak yedim dün canım . Ekmeksiz tabii ki

aşkolsun ahretim insan bi haber eder hıhhh yeni gördüm valla körmüyüm neyim
kuru patlıcan ve kuru biber dolmasını bende çok yaparım çok da sevrim mis gibi kokar... nasıl canım çekti...
ama buğdaylı salatayı hiç yememiştim..deneyebilrim
ellerine sağlık nefis bi sunum gerçekten, tabağı bozmaya kıyamaz insan :)

Sağol canım benim

Yok yahu daha bugün açıldı benim tarif zaten , akşam yükledim , sabah açıldı editör onayından geçiyor

Boz boz , bakmakla doyulmuyor gazelim

Ellerine sağlık canım çok leziz görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…