• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

Tabak harika görünüyor. :56: Zaten kuru patlıcan dolmasına aşığım, direkt kazandın beni! ellerine sağlık :16::16:

Tabak harika görünüyor. :56: Zaten kuru patlıcan dolmasına aşığım, direkt kazandın beni! ellerine sağlık :16::16:

Sağol canım , bende etli / etsiz kuru dolma delisiyim .Bol ekşili .... Sınavlar bitince bir soframı kursak ne :56:

Ausencia..Bebegim,bak buda benim BUĞDAY SALATAM

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 83
ellerinize sağlık.kuru dolma çok severim.hep de niyetim var yapmaya ama kısmet olmadı.başarılar dilerim.

Ellerine sağlık canım..Başarılar dilerim...Offfff şu dolmalar yokmuuuu:)))))Bayılıyorummmm...Çok güzel gözüküyorlar...

Ellerine sağlık canım..Başarılar dilerim...Offfff şu dolmalar yokmuuuu:)))))Bayılıyorummmm...Çok güzel gözüküyorlar...

Bize yasak ama canım , sağol teşekkürler :16:

ellerinize sağlık.kuru dolma çok severim.hep de niyetim var yapmaya ama kısmet olmadı.başarılar dilerim.

Çok teşekkür ederim , bu tarifi deneyin beğeniceğinize eminim.

Yine vakit epeyce geç, yine ben, yine güzel bir yemek, yine harekete geçen sindirim sistemim. İnsanlar acıkıp uyanıyorlar, gece vakti yemek yiyorlar, ben de gece gece ekrandaki güzel yemeklere dadanıyorum.

Salatayı mutlaka deneyeceğim, tam diyetlik.:56:

kuru patlıcan dolmasına bayılırım. limonla beraber tadı aynı midye gibi :34:

Back