• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Kuru Dolma ve Buğday Salatası / Ausencia

Hay Allah iyiliğini versin , o avatar ne yahu :60::60::60:

Sağol canım , bıraktım seni kendi haline , o dolmaları bana bırakma zaten diyetteyim :52:

dün vesikalık çekildiydim halk (a'nın üstünde inceltme şeysi var) güzelliğimi görsün dedim di :9:

Son düzenleme:
Sevgili Ausencia; çok farklı ve hayli iddialı gördüm tatlım,muhteşem görünüyorlar ki eminim lezzet açısındanda öyledir :) ellerin dert görmesin der başarılar dilerim tatlım:16::nazar:

Sevgili Ausencia; çok farklı ve hayli iddialı gördüm tatlım,muhteşem görünüyorlar ki eminim lezzet açısındanda öyledir :) ellerin dert görmesin der başarılar dilerim tatlım:16::nazar:

Çok teşekkür ederim canım , emin ol lezzetleri de güzel . Ben yaptım diye söylemiyorum :34:

Tekrar teşekkürler güzel dileklerin içinde :16:

canım auscugum başarılar arkadaşımmmm
yemeklerin süper ötesiiii tıpkı sen gibi :)

mmmm kuru patlıcan dolması da buğday salatası da leziz görünüyorlar.:56:...ilk fırsatta denemeliyim....Yarışmada başarılar tatlımm:34::34::34:

mmmm kuru patlıcan dolması da buğday salatası da leziz görünüyorlar.:56:...ilk fırsatta denemeliyim....Yarışmada başarılar tatlımm:34::34::34:

Çok teşekkür ederim :16:

Beraber keyifle yarışalım , tek isteğim bu canım :34:

Eeee hadi hayırlısı o zaman :6:

En son valizini toplamıştın sana mesej yazdım ( okumadın heralde
:63: )

okudumda cvp veremedim :50:
ben annemlerdeyim şuan kocam davayı açtı ama zaman ne gösterir bilemem Bide kız tarafı gibi naza çekti kendini tlfonu değiştirdi sosyal medyadada rastlaşmıyo :9: benle

amannnnn ne diyim yani gidene yol verecen ki yenilere yer açılsğn :52: (şaka tabiki)

Tamamdır , ne demişler istemek başlamanın yarısı , başlamakta bitirmenin.

Ha gayret yakında kurulur o koskoca sofra :56:

direk kendimi davet edilmis sayip yemeklerini denemek isterim,diyet mönüsü olsun ama:9:

Son düzenleme:
okudumda cvp veremedim :50:
ben annemlerdeyim şuan kocam davayı açtı ama zaman ne gösterir bilemem Bide kız tarafı gibi naza çekti kendini tlfonu değiştirdi sosyal medyadada rastlaşmıyo :9: benle

amannnnn ne diyim yani gidene yol verecen ki yenilere yer açılsğn :52: (şaka tabiki)

Vay vay beyimize bak sen :24:

Yenileri boşver zaten , rahatına bak :34:

direk kendimi davet edilmis sayip yemeklerini denemek isterim,diyet mönüsü olsun ama:9:

Koskoca sofra dedim ya zaten canım , beni seven herkes buyursun gelsin diye . :16:

Back