Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Fullhouse90Yeni ÜyeÜye
Merhaba benim polikistik overim var ve bir yildir cocugumuz olmuyor zeynep kamile gittim banada ayni evraklari toplayip gelmemi soylediler tum evraklarim hazir 12 subatta evraklari teslim edicem esimle birlikte. bana o gun direk catlatma yada klomen her ne ise ilaclarim verilirmi yoksa evrak tesliminden sonra gerimi gonderiyolar git su gun gel diye cok merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

geri gonderiyolar evraklari verip raporun cikmasini bekliosun ilk adette tedavi baslio

tesekkurler cevap icin peki rapor kac gune cikiyo acaba ilacla ( tarlusalla) adet olcagim icin rapor ciktigi gibi ilac icip adet olsam hemen tedaviye baslanir o zaman diilmi

acele etme canim adet zamanin gecsin 20gun falan oyle ic sokturucuyu .bende bekliodum adet olmayi sokturucu almayi hamile oldugumu ogrendim .rapor bi haftaya cikio verirken onlar soyluyolar sugun gelip alabilirsin die

acele etme canim adet zamanin gecsin 20gun falan oyle ic sokturucuyu .bende bekliodum adet olmayi sokturucu almayi hamile oldugumu ogrendim .rapor bi haftaya cikio verirken onlar soyluyolar sugun gelip alabilirsin die

Cok tesekkur ederim cevap icin ben ilacsiz adet olamadigim icin mecbur ilac kullanicm rapor ciktigi gun adetli gidebilirim o zaman denk getirip siz klomenlemi hamile kaldiniz

bana asilama demisti rapor cikinca ben hamile oldugumu ogrendim gitmedim daha raporum cikti adeti bekliodum kendiliginden oldu 3senedir evliyim troid problemim vardi sadece adetlerimde hep geciyodu

Herkese merhaba arkadaşlar bu başlığı görünce uzun uzun tüm yazılanları okudum bizde 4 yılın sonunda aşılama ya baslicaz eşimde varikosel vardı ameliyat oldu şimdi morfoloji bozukluğu çıktı böyle durumla karşılaşıp hamile Kalan aşılama yada tüp Bebek te sonuç alan varmı ben dosya için gerekli olanları hazırladım bı kültür kaldı her birini parça biyerde yaptırmıştik Zeynep Kamil bu konu da iyidir diye düşünüyorum özellere güvenmek zor geliyor gerçekten doğru olanı mi yapıyorlar yoksa para için insanının duygularınımi sömürüyorlar .. ben bu tedavi sürecinde bayan doktorlar la karşılaşmak istiyorum ama sanırım infertilite de kim denk gelirse zaten bayan da bile çekiniyorum kasiyorum kendimi. bunun için özele gitmeyi düşundim git gel onu araştır burayı araştır ama öyle netten bakıp karar vermek kolay olmuyor. Artık dua ede ede bu süreci gecircez inşallah bakalım hayırlısı tabii herşey için. Uzun oldu kusura bakmayın 😔

Merhaba arkadaşlar bende Zeynep kamile gidiyorum şuan yardımcı olurmusunuz bana verilen tüm formları yaptım belgelerinde hazırladım sadece son kan testi kaldı, ama bana hiç sonuç vermediler en son eşinle birlikte randevu al gel dediler doğrumu yapıyorum bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar bende Zeynep kamile gidiyorum şuan yardımcı olurmusunuz bana verilen tüm formları yaptım belgelerinde hazırladım sadece son kan testi kaldı, ama bana hiç sonuç vermediler en son eşinle birlikte randevu al gel dediler doğrumu yapıyorum bilgisi olan var mı acaba?
Canım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur 🙏

Canım sonuçlar çıkınca dosyaya koyuluyordur eşinle gitmenin sebebi dosya açılacagı içindir bende yaptırdım ama 3 sene oldu tam hatırlayamıyorum da bende şimdi tüp bebek raporu aşamasındayım.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur 🙏
Amin tüp bebek yada aşılama süresi ne kadar sürer acaba tesekkur ederim

Amin canm inşallah

Amin tüp bebek yada aşılama süresi ne kadar sürer acaba tesekkur ederim
Yumurtalıkların gelişimine göre değişiyor canım yani 15 gün tedavi süreci oluyor. Aşılamada transferden 15 gün sonra sonucu öğreniyorsun tüp bebekte ise 12 gün sonra sonuç öğreniyorsun yani hemen hemen 1 ayı buluyor tedavi süreci

Yumurtalıkların gelişimine göre değişiyor canım yani 15 gün tedavi süreci oluyor. Aşılamada transferden 15 gün sonra sonucu öğreniyorsun tüp bebekte ise 12 gün sonra sonuç öğreniyorsun yani hemen hemen 1 ayı buluyor tedavi süreci
Son Bi soru hani eşin kan tahlili ve sperm testi istiyorlar ya, eşim özelde yapsa ben götürsem hastaneye kabul ederlermi sonra eşimle tekrar gidicez çalıştığından eşim izin alamıyor tesekkur ederim

Son Bi soru hani eşin kan tahlili ve sperm testi istiyorlar ya, eşim özelde yapsa ben götürsem hastaneye kabul ederlermi sonra eşimle tekrar gidicez çalıştığından eşim izin alamıyor tesekkur ederim
Aynen kabul ediyorlar bizde öyle yaptıktır olacagını söylediler yanlız üroloji raporunu onaylatmak için zeynep kamile gitmek gerekiyor sanırım bu üroloji raporu tüp bebek için

Üroloji raporu derken onu nereden alıp onaylattırıcaz
Ürolojiye gidecek eşin o doktor onaylıcak canım ztn gittiğinde söylerler eksik evraklar varsa ztn raporu çıkartmaya gittiğinde 1 haftada cıkıyor sonrasında da regli zamanı başlıyorsun inşallah başka eksik evrak çıkartmazlar da uğraştırmazlar.. Nüfus kayıt örneği falan cıkartmışmıydınız

Ürolojiye gidecek eşin o doktor onaylıcak canım ztn gittiğinde söylerler eksik evraklar varsa ztn raporu çıkartmaya gittiğinde 1 haftada cıkıyor sonrasında da regli zamanı başlıyorsun inşallah başka eksik evrak çıkartmazlar da uğraştırmazlar.. Nüfus kayıt örneği falan cıkartmışmıydınız
Evet hepsi hazır sadecee sonuçları almaya gidicez yani aşılama mı yoksa tüp bebekmi diye hayırlısıyla

Back
X