benimde 20 nisan.20 nisan olmazsam hastaneye gder yaptririm cunku negatif alorsak hastaneye mecbur gdcez ki dosyamizi heyete tekrar vermemiz lazim bidaki adete yetissin diye.yani oraya gtmrk mantikli.bense saygida yaptriyorum normalde s.byli21 nisan benim ki 22 sinde 15 gün doluyor burda sultanbeyli de yaptırırım kan testi
iste disarda test yaptrsan negatif olsa yine hastabeye gtmek gerekcek ben oyle dusundum oyuzden direj oraya gderim.20 sinde sonuca bakarim ona gore veririm dosyami saglik kurulunaBenimde 17yada 18 de olucam ozaman da 15 gun oluyo zaten hasta olursam hastaneye gıdıp bıldırcem 2.aşilama için olmazsa dısarda test yaptırrım
ilk haberi senden alacagiz oyleyse canim :) senin yarin 1 hafta oluyor varmi belirtiBenimde 17yada 18 de olucam ozaman da 15 gun oluyo zaten hasta olursam hastaneye gıdıp bıldırcem 2.aşilama için olmazsa dısarda test yaptırrım
Evet yarın 1 hafta olacak bi belırtı hissetmıyorum ben hiçilk haberi senden alacagiz oyleyse canim :) senin yarin 1 hafta oluyor varmi belirti
Dısarda yaptıra bılırsın dedı Hasta olursan 2.aşilama yaptırcaksan buraya gel dosyanı verırım heyete dedıiste disarda test yaptrsan negatif olsa yine hastabeye gtmek gerekcek ben oyle dusundum oyuzden direj oraya gderim.20 sinde sonuca bakarim ona gore veririm dosyami saglik kuruluna
bel agriso gogus agrisi acisi kasik agrisi.bunlar ignelerdende kaynakli olabiliyo hamilelik belirtuside olabiliyo.benim tuttugunda asiri bi gogus acisi vardi yatamiyodum bile dokunamiyodum.digerinde tutmadi onda o belirtiler yoktu.simdide yokEvet yarın 1 hafta olacak bi belırtı hissetmıyorum ben hiç
Okadar yok bende şişlik var ama az senın dedıgın gıbı yatamıycak gıbı deyıl kasıklarda agrı oluyo bazenbel agriso gogus agrisi acisi kasik agrisi.bunlar ignelerdende kaynakli olabiliyo hamilelik belirtuside olabiliyo.benim tuttugunda asiri bi gogus acisi vardi yatamiyodum bile dokunamiyodum.digerinde tutmadi onda o belirtiler yoktu.simdide yok
İlk zamanlar oluyodu benım cok şişmiştı şızlıyodu kaşınıyodu fenaydı ama şimdi okadar yokbel agriso gogus agrisi acisi kasik agrisi.bunlar ignelerdende kaynakli olabiliyo hamilelik belirtuside olabiliyo.benim tuttugunda asiri bi gogus acisi vardi yatamiyodum bile dokunamiyodum.digerinde tutmadi onda o belirtiler yoktu.simdide yok
benimde bugun azaldi hatta sislikte indi biraz.igne etkisiydi demekki.ve ben adet oldum.diue kalkiyodum adet oldum saniyodum okdar sanci vuruyodu ozellikle sabah uyanirken.simdilik bunlar yok dun yoruldum oldu gecti.bakalim olacakmiİlk zamanlar oluyodu benım cok şişmiştı şızlıyodu kaşınıyodu fenaydı ama şimdi okadar yok
Allah gönlümüze göre versın inşlhbenimde bugun azaldi hatta sislikte indi biraz.igne etkisiydi demekki.ve ben adet oldum.diue kalkiyodum adet oldum saniyodum okdar sanci vuruyodu ozellikle sabah uyanirken.simdilik bunlar yok dun yoruldum oldu gecti.bakalim olacakmi
Iyiyim allaha Şükür sen nasılsın nasıl gıdıyokizlar naber nasilsiniz
bende iyim cok sukur.karin agrim oluyor ara ara sanci seklinde dolaniyo.sende varmi bseyIyiyim allaha Şükür sen nasılsın nasıl gıdıyo
Yok bende bişey sadece anı harekette agrı batma oluyo okadar ben zaten bılıyorum olmadıgınıda beklıyorum işte bu ara ruyalar goruyorumbende iyim cok sukur.karin agrim oluyor ara ara sanci seklinde dolaniyo.sende varmi bsey
Ben iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor aradakizlar naber nasilsiniz
Içinde yazıyo du unutursanız aklınıza gelınce yapın obur gun yıne aynı saatte tekrar yapın dıyoduBen iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor arada
Bide kızlar dun akşam jeli sıkmadan uyumuşum unuttum sabah yaptım akşam yine yapsam sakıncası olurmu acaba
aynen aksam yine yapIçinde yazıyo du unutursanız aklınıza gelınce yapın obur gun yıne aynı saatte tekrar yapın dıyodu
bende tutmuyacagni biliyorum pskolojik belirti ariyorum farkinda olmadanAslında hiç dusunmuyorum kafama takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?