Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar merhaba ben zeynep kamilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha once bahçeci umut ta bir deneme yaptım negatif oldu
Burası aktif diye sormak istedim
Hastane ortamı temiz hijyenik mi aşılamadan sonra tek yatakta mı yatıyorsunuz yoksa iki kişi mi
Drlar ilgili mi kısaca memnun musunuz
İnşallah aşılamanız tutar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün

Zeynep kamilde aşılamayı normal muayene oldugumuz yerde yapıyolar 10dk yatırıp kandırıyolar ben memmundum iyi davranıyolar dr da güler yuzlü tatlı dilli infertiliteye 1 de oldum ben aşilama ıyıydı hersey ama tek sorun bazen bazı şeylerı soylemeyı unutuyolar oyuzden dıkkatle takıp etmek gerekıyo kime ne soyluyo dıye dinlemek lazım

ben cok onyargiyls gittim ama memnun kaldim davranislari iyi doktor hemsire aciklayici guleryuzluler.arkadasin dedigi gbi sen yinede takip etmelisin ayrintilari.gozden kacrdiklari seyler olabiliyor yogunluktan dolayi.10 dk muayne masasinda yattim.ben daha once ozeldede asilama olmustum ondada ayni sekilde 10 dk yatmistim muayne oldugum yerde.ozelde yaptrdigima gore cok daha iyi diyebilirim.bublari infertilite 1 icin soyluyorum.infertilite 2 hakkinda bilgim yok.eger rezerv azligi tuplerde tikanoklik 5 milyondan az sperm vs varsa direk tup bebek bolumne gdebilirsin

kizlae tam.5 kilo aldim ben sinir oldum.66dim zaten zayif degildim

ben kan verdim kizlar biraz once erken ama varsa ufak bi degerde olsa cikar.şu kan sulandirici ignelri kullanmak istemiyorum yoksa boşuna.ogreneyim dedim.sonucu yazarim sizede.

ben kan verdim kizlar biraz once erken ama varsa ufak bi degerde olsa cikar.şu kan sulandirici ignelri kullanmak istemiyorum yoksa boşuna.ogreneyim dedim.sonucu yazarim sizede.
Kaç saatte cıkarmış sonuç cıkınca yaz merak ederım

cikti kizlar 0.6 :) umutlanmadigim icin busefer rahatim ins sizde poztif aliriz

Allah gönlüne göre versın inşlh canım üzüldüm senın adına ama allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün
amin canim cunlemizin ins sizde pozitif aliriz.tup bebekte negatif gorunce cok uzulmustum.bunda kendimi bastan hazirlamistim oyuzden rahatim Allaha şukur.sabirsizlikla sizin sonuclarinizi bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…