Bılmıyorum kı olmuşmudur ben sonuna kadar beklıycem yapmıycam testyarin 10.gunun canim dusukte olsa kanda belli olmustur artik senin
kanda cikar varsa.bende yapicsm diyorum ama sabisizlanmaya basladim simdidenBılmıyorum kı olmuşmudur ben sonuna kadar beklıycem yapmıycam test
Bende suan hiç bişey yok ta normalım ama hafta sonuna kadar heycan basar gıbıme gelıyokanda cikar varsa.bende yapicsm diyorum ama sabisizlanmaya basladim simdiden
Zeynep kamilde aşılamayı normal muayene oldugumuz yerde yapıyolar 10dk yatırıp kandırıyolar ben memmundum iyi davranıyolar dr da güler yuzlü tatlı dilli infertiliteye 1 de oldum ben aşilama ıyıydı hersey ama tek sorun bazen bazı şeylerı soylemeyı unutuyolar oyuzden dıkkatle takıp etmek gerekıyo kime ne soyluyo dıye dinlemek lazımArkadaşlar merhaba ben zeynep kamilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha once bahçeci umut ta bir deneme yaptım negatif oldu
Burası aktif diye sormak istedim
Hastane ortamı temiz hijyenik mi aşılamadan sonra tek yatakta mı yatıyorsunuz yoksa iki kişi mi
Drlar ilgili mi kısaca memnun musunuz
İnşallah aşılamanız tutar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün
ben cok onyargiyls gittim ama memnun kaldim davranislari iyi doktor hemsire aciklayici guleryuzluler.arkadasin dedigi gbi sen yinede takip etmelisin ayrintilari.gozden kacrdiklari seyler olabiliyor yogunluktan dolayi.10 dk muayne masasinda yattim.ben daha once ozeldede asilama olmustum ondada ayni sekilde 10 dk yatmistim muayne oldugum yerde.ozelde yaptrdigima gore cok daha iyi diyebilirim.bublari infertilite 1 icin soyluyorum.infertilite 2 hakkinda bilgim yok.eger rezerv azligi tuplerde tikanoklik 5 milyondan az sperm vs varsa direk tup bebek bolumne gdebilirsinArkadaşlar merhaba ben zeynep kamilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum daha once bahçeci umut ta bir deneme yaptım negatif oldu
Burası aktif diye sormak istedim
Hastane ortamı temiz hijyenik mi aşılamadan sonra tek yatakta mı yatıyorsunuz yoksa iki kişi mi
Drlar ilgili mi kısaca memnun musunuz
İnşallah aşılamanız tutar kızlar Allah hepimizin yüzünü güldürsün
ayse sesin cikmiyor napiyosunKendimiz bakabilir miyiz acaba netten
Napiyim bekliyorum zaman geçmiyor sen napiyon belirti var mıayse sesin cikmiyor napiyosun
aynen zaman gecmiyor bi tuaf bigun adet olacak gbi bigun gogus agrisi karmakarisik belirtimi degilmi anlamiyorumki biseyNapiyim bekliyorum zaman geçmiyor sen napiyon belirti var mı
Hasta olmazsam eger pazartesi yada salı yaparım testBjk57 pazartesi test yaptırcaksın değil mi
sen nezman yaptracaksin testiBjk57 pazartesi test yaptırcaksın değil mi
Kaç saatte cıkarmış sonuç cıkınca yaz merak ederımben kan verdim kizlar biraz once erken ama varsa ufak bi degerde olsa cikar.şu kan sulandirici ignelri kullanmak istemiyorum yoksa boşuna.ogreneyim dedim.sonucu yazarim sizede.
tamam yazarim canim 1 saat dedilerKaç saatte cıkarmış sonuç cıkınca yaz merak ederım
Allah gönlüne göre versın inşlh canım üzüldüm senın adına ama allah en kısa zamanda yüzünü güldürsüncikti kizlar 0.6 :) umutlanmadigim icin busefer rahatim ins sizde poztif aliriz
Aslında daha erken deyıl mi 10.gün bugunAllah gönlüne göre versın inşlh canım üzüldüm senın adına ama allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün
amin canim cunlemizin ins sizde pozitif aliriz.tup bebekte negatif gorunce cok uzulmustum.bunda kendimi bastan hazirlamistim oyuzden rahatim Allaha şukur.sabirsizlikla sizin sonuclarinizi bekliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallahAllah gönlüne göre versın inşlh canım üzüldüm senın adına ama allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?