evet insallah bi mucize olurda tutar cnm bizimdeUmut işte canım Insan olsun istıyo ya belki oyledır dıye düşünüyoruz işte
Amin inşlh canım inşlhevet insallah bi mucize olurda tutar cnm bizimde
gun asiri iliski dedi sanada dimi cqnim asilama gununden sonraki gun 2 gunde bir dedi.ya oncesi catladuysa yumurta bosa gtmi oluyo ozman :)Amin inşlh canım inşlh
Evet canım banada oyle dedıgun asiri iliski dedi sanada dimi cqnim asilama gununden sonraki gun 2 gunde bir dedi.ya oncesi catladuysa yumurta bosa gtmi oluyo ozman :)
canim sende jel yan etki yaptimi benim gogus agrim var hemen kullanir kullanmaz da bi etki yaparmiki bilemedimEvet canım banada oyle dedı
Bana ignelerden berı var o şişkinlik ve agrı jel yaptımı bılmıyorum ama onceden oldugu için jelın yan etkısı oldumu bılmıyorumcanim sende jel yan etki yaptimi benim gogus agrim var hemen kullanir kullanmaz da bi etki yaparmiki bilemedim
bendede sislik var jeldensonrada agrida oldu aciyo yaniBana ignelerden berı var o şişkinlik ve agrı jel yaptımı bılmıyorum ama onceden oldugu için jelın yan etkısı oldumu bılmıyorum
Yaptırdım canım çok şükür
neyseki hallolmus canim hayirli olsun.surekli yatma ben ilk gun bile cok yatmadim aksine yuruysler yap kendini cok dinlemeYaptırdım canım çok şükür
Sabah 8.30 da ordaydık 2. Sıradaydık ama eşim stresten yapamadı 11.15 te verebildi o yüzden öğlen den sonraya kaldı 13.30 yapıldı aşılama olmıcak iptal olcak diye çok korktum eşim içeri girdikçe dua ettim sonunda oldu bende bi Ohh dedim anneme geldim yatıyorum 15 gün burda kalcam rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
valla ben dus almadim ilk gun canimBide kızlar gusül almak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum Dr. A sormak aklıma gelmedi o an ağrıdan acaba sorun olurmu bugün bekleyimmi korkuyorumda zarar vermekten
Benim dinlenerek yatarak geçiyokizlar napiyorsunuz nasil geciyo gunler
ben ilk gun disnda yatmadim.bugun ama epey yordum kendimi cok yurudum belim kasiklarim agriyo simdiBenim dinlenerek yatarak geçiyo
Senin kaçıncı günün
Aynen oyle benimde bugun oyle oldu zaten yatmadım ben hiç sadece ilk gun hastaneden gelınce erken kalktım dıye yattım sonra normal hayata devam ettım ama bugun kadar hiç yorulmadım cok yoruldum bendeben ilk gun disnda yatmadim.bugun ama epey yordum kendimi cok yurudum belim kasiklarim agriyo simdi
bende agri olunca tedirgin oldum baya adet sancisi gbi yani olacak gbi sanci vuruyorAynen oyle benimde bugun oyle oldu zaten yatmadım ben hiç sadece ilk gun hastaneden gelınce erken kalktım dıye yattım sonra normal hayata devam ettım ama bugun kadar hiç yorulmadım cok yoruldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?