bu belirtiler jelden kaynakli sanirim benimde ayni bi geliyo bi gdiyoBen iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor arada
Bide kızlar dun akşam jeli sıkmadan uyumuşum unuttum sabah yaptım akşam yine yapsam sakıncası olurmu acaba
Bende hiç belirtiler yok oyle sivılceler cıktı sadece okadarBen iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor arada
Bide kızlar dun akşam jeli sıkmadan uyumuşum unuttum sabah yaptım akşam yine yapsam sakıncası olurmu acaba
Insan bişeyler olsun istıyo kendımızı oyle avutuyoruz herhaldebu belirtiler jelden kaynakli sanirim benimde ayni bi geliyo bi gdiyo
oda var bende aldigimiz hormonlardan oluyor zaten vucuttan hemen atilmiyor ilaclarBende hiç belirtiler yok oyle sivılceler cıktı sadece okadar
yok canim eger surelwri var.rahim filmi 5 yil.sperm 6 ay.onlari kabul ediyorlar.ekstra ciger filmi kalp ekosu falan istyolarmis ekleniyo onlarda dosyaya tamam oluyo.ben ara vermeyi dusunmuyorum oyuzden.bide surelri bitcek bida onlarla ugrasamam
Aynen bende özellıklede rahım fılmı allah bıdaha nasıp etmesın inşlhyok canim eger surelwri var.rahim filmi 5 yil.sperm 6 ay.onlari kabul ediyorlar.ekstra ciger filmi kalp ekosu falan istyolarmis ekleniyo onlarda dosyaya tamam oluyo.ben ara vermeyi dusunmuyorum oyuzden.bide surelri bitcek bida onlarla ugrasamam
Tesekkur ederım cvp verdıgın için canım sonuç verıyolar mı kı ben bılmıyodum bilsem alırdımkizlar sperm sonucunu aldinizmi hic aklima gelmedi benim nasil cikti acaba sonuclar eve gelince dedim biz niye sonucu almadik elimizde olsaydi
yikadoktan sonra hareket sayisi cikiyoya canim tabiki sistemde vardirTes yapıyolar mı kı direk yıkamıyolar mı
Hıı ben oyle bısey bılmıyodumyikadoktan sonra hareket sayisi cikiyoya canim tabiki sistemde vardir
Bendede sivilce var di zaten iyice arttı hormonlardan sinir oluyorumBende hiç belirtiler yok oyle sivılceler cıktı sadece okadar
Ben Dr. sordum testi verdiniz yere sorun bilmiyorum bize sperm geliyo sonucu gelmiyo sayısı ni bilmiyorum dedi çıkarken zaten sancı dan aklıma hiç bişey gelmemiştikizlar sperm sonucunu aldinizmi hic aklima gelmedi benim nasil cikti acaba sonuclar eve gelince dedim biz niye sonucu almadik elimizde olsaydi
Kendimiz bakabilir miyiz acaba nettenyikadoktan sonra hareket sayisi cikiyoya canim tabiki sistemde vardir
urolojiden verdiklrr barkod duryorsa bakanilirsin esim vermis resmini cekcektim onuda unuttumKendimiz bakabilir miyiz acaba netten
Bizde verdık barkodu hiç aklıma gelmedı aslındaurolojiden verdiklrr barkod duryorsa bakanilirsin esim vermis resmini cekcektim onuda unuttum
benim aklimdaydi unuttum gtti herseyi ogun strestenBizde verdık barkodu hiç aklıma gelmedı aslında
yarin 10.gunun canim dusukte olsa kanda belli olmustur artik seninBizde verdık barkodu hiç aklıma gelmedı aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?