• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
21 nisan benim ki 22 sinde 15 gün doluyor burda sultanbeyli de yaptırırım kan testi
benimde 20 nisan.20 nisan olmazsam hastaneye gder yaptririm cunku negatif alorsak hastaneye mecbur gdcez ki dosyamizi heyete tekrar vermemiz lazim bidaki adete yetissin diye.yani oraya gtmrk mantikli.bense saygida yaptriyorum normalde s.byli

Benimde 17yada 18 de olucam ozaman da 15 gun oluyo zaten hasta olursam hastaneye gıdıp bıldırcem 2.aşilama için olmazsa dısarda test yaptırrım
iste disarda test yaptrsan negatif olsa yine hastabeye gtmek gerekcek ben oyle dusundum oyuzden direj oraya gderim.20 sinde sonuca bakarim ona gore veririm dosyami saglik kuruluna

Benimde 17yada 18 de olucam ozaman da 15 gun oluyo zaten hasta olursam hastaneye gıdıp bıldırcem 2.aşilama için olmazsa dısarda test yaptırrım
ilk haberi senden alacagiz oyleyse canim :) senin yarin 1 hafta oluyor varmi belirti

iste disarda test yaptrsan negatif olsa yine hastabeye gtmek gerekcek ben oyle dusundum oyuzden direj oraya gderim.20 sinde sonuca bakarim ona gore veririm dosyami saglik kuruluna
Dısarda yaptıra bılırsın dedı Hasta olursan 2.aşilama yaptırcaksan buraya gel dosyanı verırım heyete dedı

Evet yarın 1 hafta olacak bi belırtı hissetmıyorum ben hiç
bel agriso gogus agrisi acisi kasik agrisi.bunlar ignelerdende kaynakli olabiliyo hamilelik belirtuside olabiliyo.benim tuttugunda asiri bi gogus acisi vardi yatamiyodum bile dokunamiyodum.digerinde tutmadi onda o belirtiler yoktu.simdide yok

bel agriso gogus agrisi acisi kasik agrisi.bunlar ignelerdende kaynakli olabiliyo hamilelik belirtuside olabiliyo.benim tuttugunda asiri bi gogus acisi vardi yatamiyodum bile dokunamiyodum.digerinde tutmadi onda o belirtiler yoktu.simdide yok
Okadar yok bende şişlik var ama az senın dedıgın gıbı yatamıycak gıbı deyıl kasıklarda agrı oluyo bazen

İlk zamanlar oluyodu benım cok şişmiştı şızlıyodu kaşınıyodu fenaydı ama şimdi okadar yok

İlk zamanlar oluyodu benım cok şişmiştı şızlıyodu kaşınıyodu fenaydı ama şimdi okadar yok
benimde bugun azaldi hatta sislikte indi biraz.igne etkisiydi demekki.ve ben adet oldum.diue kalkiyodum adet oldum saniyodum okdar sanci vuruyodu ozellikle sabah uyanirken.simdilik bunlar yok dun yoruldum oldu gecti.bakalim olacakmi

benimde bugun azaldi hatta sislikte indi biraz.igne etkisiydi demekki.ve ben adet oldum.diue kalkiyodum adet oldum saniyodum okdar sanci vuruyodu ozellikle sabah uyanirken.simdilik bunlar yok dun yoruldum oldu gecti.bakalim olacakmi
Allah gönlümüze göre versın inşlh

bende iyim cok sukur.karin agrim oluyor ara ara sanci seklinde dolaniyo.sende varmi bsey
Yok bende bişey sadece anı harekette agrı batma oluyo okadar ben zaten bılıyorum olmadıgınıda beklıyorum işte bu ara ruyalar goruyorum

kizlar naber nasilsiniz
Ben iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor arada

Bide kızlar dun akşam jeli sıkmadan uyumuşum unuttum sabah yaptım akşam yine yapsam sakıncası olurmu acaba

Ben iyiyim canım kasık ağrım oluyodu bugün daha hafifledi göğsüme sancı giriyor arada

Bide kızlar dun akşam jeli sıkmadan uyumuşum unuttum sabah yaptım akşam yine yapsam sakıncası olurmu acaba
Içinde yazıyo du unutursanız aklınıza gelınce yapın obur gun yıne aynı saatte tekrar yapın dıyodu

Back
X