Benım oyle deyılde yorgunluktan oldu herhalde bende korktum bişey oldu sandım dişarı cıktım bıraz yurudum sag tarafıma bısey battı sanki bi ara sonra gectıbende agri olunca tedirgin oldum baya adet sancisi gbi yani olacak gbi sanci vuruyor
inan ben ilkinde hic dikkat etmedim umutsuzdum transferden sonra 20 dk yatip wcye gttim hatta tuttu ikincide cok dikkat ettim 2 embriyoydu surekli test yaptim tuttuguna cok inandim tutmadi.birazda nasip tabi oyle agir is yapmiyorum ev suprmuyorum ama yemegmi yapiyorumBen dikkat ediyorum sonradan tutmazsa kendimi suçlu hissetmemek için ben dikkat ediyimde takdir Allahtan
Her şey bahane Allah verirse her türlü olur tabiki yinede ilk ya daha hassasıminan ben ilkinde hic dikkat etmedim umutsuzdum transferden sonra 20 dk yatip wcye gttim hatta tuttu ikincide cok dikkat ettim 2 embriyoydu surekli test yaptim tuttuguna cok inandim tutmadi.birazda nasip tabi oyle agir is yapmiyorum ev suprmuyorum ama yemegmi yapiyorum
tabiki dikkat et ama cok dusunme canim oldumu tuttumu tytacakmi inan buda strese sebep.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.hic asilamasi tutana rastladinmi ordaHer şey bahane Allah verirse her türlü olur tabiki yinede ilk ya daha hassasım
Hastanede rastlamadım canımtabiki dikkat et ama cok dusunme canim oldumu tuttumu tytacakmi inan buda strese sebep.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.hic asilamasi tutana rastladinmi orda
ilaclarin hazirsa adetin 2.3. veya 4.gunu direk git kist falan yoksa tesavi baslayabiliriz derse doktor direk baslarsin.raporun cikmis zaten.arkdsim herseyi hazirladi ilac raporu cikt8 kist var diye bidaki ay dediler mesala.slinti olmaz benceKızlar bende zeynep kamilde bir asilama yaptım tutmadı ikinci için raporum ilaçlarım herseyim hazırdi ama kısmet olmadı yapamadım..şimdi tekrardan başlamak istiyorum acaba ikinci aşılama yapıldı mı sayılır yoksa tekrardan ilaç rapor hazırlamam mi gerekir..bilgisi olan lütfen yazsin
Evet ama benim rapor çıkalı bir sene oldu ben bir sene ara verdim doğal olarak ilaçların tarihi de geçti..şimdi benim rapor iptal mi omustur..demek istediğim ikinci aşılama yapıldı mı sayılır yoksa tekrar 2.aşılama için rapor verirler miilaclarin hazirsa adetin 2.3. veya 4.gunu direk git kist falan yoksa tesavi baslayabiliriz derse doktor direk baslarsin.raporun cikmis zaten.arkdsim herseyi hazirladi ilac raporu cikt8 kist var diye bidaki ay dediler mesala.slinti olmaz bence
he anladim baya ara vermissin.yok ozman bazi tahlilleri yapman lazim smer kultur hormn eski kabul etmezler zannetmem.bi gdip gorus istersen.adet olmadiysan smerle kulturu yenile bu hafta.adetinde gdersin zaman gecmemis olurEvet ama benim rapor çıkalı bir sene oldu ben bir sene ara verdim doğal olarak ilaçların tarihi de geçti..şimdi benim rapor iptal mi omustur..demek istediğim ikinci aşılama yapıldı mı sayılır yoksa tekrar 2.aşılama için rapor verirler mi
Raporun tarihi geçmiştir dmi bir sene oldu sonuçta..onları yaparım onlar dert değil de rapor yeniden çıkar mı yoksa parayla mı yaparlar veya 3.aşılamaya mi geçerler bilemiyorumhe anladim baya ara vermissin.yok ozman bazi tahlilleri yapman lazim smer kultur hormn eski kabul etmezler zannetmem.bi gdip gorus istersen.adet olmadiysan smerle kulturu yenile bu hafta.adetinde gdersin zaman gecmemis olur
3.asilmata gecmzler ypilmis sayilmaz ondan eminim.yeniden rapor cikarrlarRaporun tarihi geçmiştir dmi bir sene oldu sonuçta..onları yaparım onlar dert değil de rapor yeniden çıkar mı yoksa parayla mı yaparlar veya 3.aşılamaya mi geçerler bilemiyorum
ama ilaclari aldigun icin devlet belli bi doz icin rapor veriyo onu almis gorneceksin.almsaydin skinti olmazdi3.asilmata gecmzler ypilmis sayilmaz ondan eminim.yeniden rapor cikarrlar
asilama 3 kez karsiluyor devlet.sen bu rapor ciktiginda 3.kez devletten yararlanip ilac alacaksin ama 2.asilaman olacak.yani 3.asilamni yaptrdiginda devlet ilac parasini karsilamaz.zaten 3.asilama şart degil.2.asilamadan sonra direk tüp bebege gecebiliyorsunama ilaclari aldigun icin devlet belli bi doz icin rapor veriyo onu almis gorneceksin.almsaydin skinti olmazdi
Aaa süpermiş bu benimde istediğim buydu asilama formalite icabı direk rapor istiyorum ben tup bebek için..eğer öyleyse bunu yapıp tup bebeğe geçebilirim o zman sorun çıkmaza
asilama 3 kez karsiluyor devlet.sen bu rapor ciktiginda 3.kez devletten yararlanip ilac alacaksin ama 2.asilaman olacak.yani 3.asilamni yaptrdiginda devlet ilac parasini karsilamaz.zaten 3.asilama şart degil.2.asilamadan sonra direk tüp bebege gecebiliyorsun
aynen canm vende tutmazsa 3.hakkimi kullanmadan direk tup bebek raporu alcam amac zaten o.sen vu asilamani yaptr direk tup bolumune gecAaa süpermiş bu benimde istediğim buydu asilama formalite icabı direk rapor istiyorum ben tup bebek için..eğer öyleyse bunu yapıp tup bebeğe geçebilirim o zman sorun çıkmaz
Aynen canım hakkımızda hayırlısı olsunaynen canm vende tutmazsa 3.hakkimi kullanmadan direk tup bebek raporu alcam amac zaten o.sen vu asilamani yaptr direk tup bolumune gec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?