Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim senin adına çok her zaman bir umut vardır doktorlar biliyor bu işi sonunda buldular bence senin dengeni çok sevindim aşılamanın yapılacakolmasına dualarım seninle. ben de günde 2 klomen le hamile kalmıştım. tavsiyelerine de uyucam. gidip anlatıcamm durumumu kenan beye ilaç seçeneğini de tabiki onlara bırakıcam.haziran 10 da canım adetim daha var yani.

peki diyelim tamam dediler. ben nerden randevu alıcam? adetimin 3. günü gittiğimde tüp bebekten mi ranevu almalıyım yoksa infertiliteden mi? dosyamı isteyip öyle mi gitmeliyim kenan bey in yanına rn4 canım bu sorular aynı zamanda sana :)

sağol canım. bende çok sevindim gerçekten :) iki tane oldukları için büyümeleri yavaş sanırım. kaçıncı günü ilaçların. bazen 16,17. gün yeterli büyüklüğe ulaşabiliyorlar demişti dr bana. rahat ol sen. gelişecekler hayırlısıyla.

4. günü başladım canım..bugün 11. günü adetimin.bakalım görücez yarın ne durumda olduklarını:)

kızlar perşembe sabahı eşimin ürolojiye gitmesi gerektiğini söylediler ama heyecandan soramadım ne için olduğunu :) bildiğim kadarıyla sperm odası var ve orada sperm veriliyor. aşılama günü eşiniz ürolojiye gitmiş miydi?

hayır canım gitmedi tüp bebek bölümünde sperm odası vardı orada verdi. acaba işleyişte değişiklik falan mı oldu ki? arayıp öğrenebilirsin belki?

hayır canım gitmedi tüp bebek bölümünde sperm odası vardı orada verdi. acaba işleyişte değişiklik falan mı oldu ki? arayıp öğrenebilirsin belki?

2 kez aşılama oldum ve 2 sinde de aşılama sabahı eşim ürolojiye gidip bugün aşılamamız var dedi ve kayıt aldılar. okadar. hatta 2. eşim adına ben kayıt açtırmıştır. onuda eczaneye idrar kabı alamya yollamıştım. yani ürolojise sadece bilgi verme amaçlı gidiyorsun. sonra tüp bebeğe gelip sıranı bekliyorsun sekreterler isimle çağırıyor.

anladım canım sağol. bana da tuhaf geldi ama belki değişiklik olmuştur dediğin gibi. sorayım bi. taksit taksit geliyor böyle aklıma :))

anladım canım sağol. bana da tuhaf geldi ama belki değişiklik olmuştur dediğin gibi. sorayım bi. taksit taksit geliyor böyle aklıma :))
canım bi arkadaş açıklamış ya ürolojiye gidip aşılama yaptığını haber veriyormuşsun.. bide yanınıza eczaneden kap almayı unutmayın. çünkü spermler için istiyolar:)) bize söylememişlerdi. oraya gidince öğrendik ve eşim çıktı aldı.:)

anladım canım çok teşekkür ederim.

sağol canım. bana kap söyledi sekreter ama eczaneden alınacağını bilmiyordum. ya az önce lavaboya gittim. peçeteye nokta büyüklüğünde leke leke kan gelmeye başladı. adetimin 15. günü daha. yumoşumda var. neyin nesi anlamadım. korkmaya da başladım. aradım hastaneyi tayfun beyle konuşmak için cevap vermedi. çıktılar sanırım. yumurtam kendiliğinden çatlamış olabilir mi? geçen ay ultrasona girdiğimde 18 mm büyüklüğünde üç yumurta vardı. ertesi sabah adet olmuştum. tansel bey o gün çatlamış demişti. bugün kontroldeki yumurtam da 17.8 mm di. korkuyorum yaa. umarım bi aksilik olmaz.

benimde 2, aşılamam da 18 mm olmuştu hemen eve git çatlatma iğneni yap yarın aşılamanı yapalım araya hafta sonu girerse boşa gider demişlerdi. bende apar topar işe gitmeden eve geçip iğnemi olmuştum hatta eşimide işten alıp öyle geçmiştim kendim yapamam diye. yani büyüdüğünde hemen yapmışlardı (nisan ayında) gerçi 1-2 yumurta anca vardı ve 8-9 gün iğne olmama rağmen ancak o kadar sayıda olup çok büyümüyordu (benim yorumum bu) inş. sende de sorun yoktur. gelişmelerden haberdar edersin bizi. ama şunu belirteyim 2 kez aşılama oldum ve bu tedaviler iğneler aşılama vs. adet düzenini bozuyor. eskiden hemen reglim gelirdi en fazla 1 gün lekenlenme olurdu. şimdi işe neredeyse 4-5 gün kanlı yada kahverengi lekelenme geldikten sonra adet kanamam başlıyor yani düzenimi alt üst etti tedavi süreci

sağol canım. tabi devlet hastanesi olduğu için haftasonuna denk geldi mi değişiklik yapabiliyorlar. ben nedense erken çatlamasından korkuyordum. çünkü geçtiğimiz aylarda ne zaman ultrasona girsem kontrol için ertesi gün yumurta çatlamış oluyordu. neyse artık dün gece yaptırdım iğnemi. yapacak bir şey kalmadı. bekleyip göreceğiz. bu arada nokta şeklinde kanamam hala devam ediyor. ondan endişeliyim biraz. benim tedavi sürecinde nedense adetim düzene girdi. önceleri hep gecikme olurdu. periyodu sürekli değişirdi. bazen 2 3 ay hatta beş ay adet olmadığım bile olurdu. yumurtalama olmadığı aylar böyle gecikme olabilirmiş. ama çok şükür tedaviye başladığımdan beri düzene girdi.

yani yarın aşılama mı olacaksın iğnemi yaptım derken çatlatma iğnenmi? ve kaçıncı aşılaman oluyor bu? allahtan ümit kesilmez valla bu işler belli olmaz kanaman var diye çok takma şans bu belki allah bu defa yüzünü güldürür bilinmez. artık böyle düşünüyorum ne zman ne olcağı belli olmaz. ne olmaz denilenlerin oluyor. bende hiçbir düzensilik yoktu adetlerim çok düzenliydi bildiğim çok ciddi ve önemli bi hastalığımızda yok FSH ın 10 olması dışında.ama olmayınca olmuyor. bu sebeple bazen ümitsizliğe kapılsak bile kendimizi teselli edecek çok şey var aslında. şükür bu günlerimize.

evet canım çatlatma iğnemi yaptırdım dün gece. yarın saat 11 de aşılamam var kısmetse. bu dördüncü denememiz ama önceki aşılamalarım hep iptal olmuştu. çok sayıda yumurta geliştiği için. bu ay iğneleri bırakıp, klomene başladım. ilk defa oldu çok şükür. bi aksilik olcak diye korkuyorum bu seferde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…