Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar...kandiliniz mübarek olsun.
baharinkizi inşallah bu mübarek günde yapılan aşılaman tutar:) Dua edicem..

günaydın en erkenci bizleriz sanırım. Seninde kandilin mübarek olsun. Allah ım bu günde ve diğer günlerde :) tüm dualarımızı kabul etsin.

evet cnm hayırlısı olsun benim tek tüp tıkalı çıktı hsgde ama açıkta olabilir dediler zeynep kamilde tüp bebek tutarmı sizce tek tüple

evet cnm hayırlısı olsun benim tek tüp tıkalı çıktı hsgde ama açıkta olabilir dediler zeynep kamilde tüp bebek tutarmı sizce tek tüple

bende dua ediyorum adetim yarına gelmesin haftaya gelsinde rahat rahat gideyim doktora(işlerden sebep) birde h.sonuna denk gelirse glecek aya kalacak ve bu hormondan sonra fsh yine 10 çıkarsa ve dr. tüp yapalım derse ne yapcağımı bende kara kara düşünmeye başlıycam. özele gitsem aklımda bi dünya soru kalacak para almak için bilerek tutturmuyor falan diye içim içimi yiycek. büyük ihtimal zk. da devam ederim tüpede.

haklısın bak ben bunu hiç düşünmemiştim iyiki söledin para için oda olabilir..tüp daha iyi değilmi peki neden istemiorsun ki tüpü ..benimde yumurtalık rezervine bakacaklar azalma varsa tüp yoksa aşılama ama ben aşılama isyemiorum umudum yok onda

FSH = yumurtalık rezervi işte. 10 olması yüksek olarak kabul ediyorlar ve bu rezevr kendini yenilemiyor. düşürmek için tedavisi yok öenmli olmadan daha fazla yükselmeden önlem almak (aşılama , tüp bebek gibi) başka sorunumuz yok bende artık olmamasını Fsh hormonuma başlıyorum demekki 10 olması bile sebepmiş. normalde 10 dan fazla olması risk diye biliyordum. ama demekki 10 demekde riskmiş. bilmem doğal olsun istedim hep .tüp aşamasına gelebilceğimi hiç tahmin etmememiştim.

fsh omu yani ben iki kere bakalıdı ama bir senyi geçtiği için yine bakacaklar o zaman sorun çıkmamıştı peki bir ilaçla bunun tedavisi olmuyormu yani düşürülmesi ialçala olması lazımm..bende işin bu raddeye geleceğini ummmaıştım baştan öyle sanıyor insan...bir tane ilaçla olur önemli bir şey yoktur sanıyor...şimdi benim arkadaşta bir senelik evli oda hep aynı düşüncede bende öenmli yoktur diyo insan ama iş buraya kadar gelebilio..fsh hormonu düşük olması yumurtanın çok olması demek mi

evet 2 yıllık evliyken artık bırakalım korunmayı çocuk yapalım dedik olaki olmazsa tedavi sürecide gerekebilir diye konuştuk eşimde. konuşmaz olaydık nerden geldi başımıza. bendeki fsh düşük değil 10 olması yüksek anlamına geliyormuş ve ilaçla flan tedavisi yok düşürülmüyor sadece daha fazla yükselmeden tedaviye başlanıp durumuna göre tüp yada aşılama. bende 10 olduğu için aşılamayla başlandı ve 2 tane yapıldı ve tutmadı. yani 20-30 falan olsa menapoza doğru hızla ilerleme anlamına geliyor. fsh ne kadar yüksekse menapoza o kadar yakınsın demektir.

şimdi eski tahlilime baktım fsh 6.81 yazıor ne demek bu peki şimdi sence yüksekmi

şimdi eski tahlilime baktım fsh 6.81 yazıor ne demek bu peki şimdi sence yüksekmi

bana göre normal bir değer. ama doktor ne der ve şuanki durum nedir bilmiyorum. hormonlarımız öyle değişkenki ne zman ne çıkcağı belli olmuyor. 1 yıl önceki testle şimdiki aynı olmaz tabi. ama o teste göre korkulcak bişe yyok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…