bende 29 memnun oldum şu 30 a girmeden bi hamile kalaydık iyiydi :)))
özelden hem ucuz hemde daha iyidir bence ben böyle büyük aşamalı şeyler için devletten şaşmam hiçbi zaman özellikle eğitim ve araştırma hastanesi diye tercihim burası hayırlısı artık ne kadarlık evlisiniz bide nerde oturuyorsun demiştim ama duymamışsın beni :)
yok canım 1200 lira hsg için değil tüp bebek için koonuşmuştuk bende kendi hastanemde çektiricem herhalde bu gidişle
yok yok var test elimizde aslında bugün bile yanımızdaydı herşey offf ne salakmışşız ya hiçbişi sormadan etmeden döndük geldik sinir oluyorum kendime şuan boşa zaman harcadık ne yapıcamızı bileemedikki başımıza ilk kez geliyo sanıırm ondan bu şaşkınlık bundan böyle korksunlar bendenn
ben ataşeheride oturyoeum ve 29 yuaşımdayım dedim ama dikkat etmedin galiba :)) bu arada forum çok karşışık herkes bişeyleri yanlış anlıyor1200 zeynep kamilde tüp bebek yaparsak onun fiyatı olduğunu söyledim. rahim filmi ise özelde en fazla 380 -500 tl arası bi rakama çekiliyor .
sterese sokma kendini boşver. valla dört nalada koşsak olmadımı olmuyor zamanı var diyoruz. senin tahlil ve tetkiklerin yapıldmı. (hormon testleri, smearin, kültürün, rahim filmin) falan varmı? eğer çalışmıyorsan yerin yakın bi daha git tek tek sor. ve tavsiyem soracaklarını kağıda not al sonra aa onuda sorsaydım bunuda unuttum deme. ben yazıyorum valla.
sterese sokma kendini boşver. valla dört nalada koşsak olmadımı olmuyor zamanı var diyoruz. senin tahlil ve tetkiklerin yapıldmı. (hormon testleri, smearin, kültürün, rahim filmin) falan varmı? eğer çalışmıyorsan yerin yakın bi daha git tek tek sor. ve tavsiyem soracaklarını kağıda not al sonra aa onuda sorsaydım bunuda unuttum deme. ben yazıyorum valla.
bir daha sorucam belki ama senin aşılamam mı olacaktı ve bu iğne olayları nedir karından iğne olcakmışız filan tırstım valla
göbekten iğne çok basit ucu kıl gibi bişey çok ince. aşılama öncesi yumurtalarının gelişmesi için iğnelerle büyütüyolar. yani senin ne gibi rahatsızlığın var bilemyiroum. herkesin başındna geçen olaylar farklı ve bölümleride farklı olabiliyor en doğru yönlendirmeyi hastane yapar. burda sorarrak kafanı daha çok karıştırmış olma. anladığım kadarıyla aşılama falanda olmamışsın. süreç uzun dediğim hastane daha çok yardımcı olur.
hee yok yok ben gayet rahatımdır kafam da karışmaz öyle merak etme o konuda sadece meraktan benimkisi :)
bende görülen o ki bi rahatsızlık yoktu bu güne kadar işte bi tek eşimin spermi düşük çıktı hemen tüp bebek dediler ne bi tedavi ne bilaç ne bi iğne bişey vermediler eşime başımıza herşey dün geldi tüp bebek yapçakmışız diye bugünde soluğu zeynep kamilde aldık işte seni sıkıyorum biraz sanırım afedersin sustum tamam:26:
hayır yanlış anlama süreç çok karışık gelebiliyor başta. birde net ortamı olunca insan daha çok yanlış anlıyor ve kafası karışıyor. ben sadece aşılama oldu 2 defa. tüp bebekte prosedür farklı diye biliyorum. eğer başka hastane tüp ebbek dediyse z.k da hemen tüp yapcak değil size kendilerine göre araştırmanı yapıp sonra buna karar verirler. senin yapcağın sabırla gidip gelmek olcak
tamam canım çok sağolasın doğru diyosun belkide yapmııyccak tüp ve ben bu ay normal yolla hamile kalacağım inşallahh rabbimmm inşallah
amin inşallah . umut işte bende dr. konuştum bugün adet olunca gel dedi. kendi kendime inşallah adet olmamda gelmem dedim:) napim işte umut fakirin ekmeği misali
bende 29 memnun oldum şu 30 a girmeden bi hamile kalaydık iyiydi :)))
özelden hem ucuz hemde daha iyidir bence ben böyle büyük aşamalı şeyler için devletten şaşmam hiçbi zaman özellikle eğitim ve araştırma hastanesi diye tercihim burası hayırlısı artık ne kadarlık evlisiniz bide nerde oturuyorsun demiştim ama duymamışsın beni :)
yok canım 1200 lira hsg için değil tüp bebek için koonuşmuştuk bende kendi hastanemde çektiricem herhalde bu gidişle
anladım canım 1200 lıra baya uygunmusallah yardımcımız olsun hepımızın ..
zeynep kamilde hangi bölüme gittiniz. infertiliteyeyse ordakiler asistan doktorlar kız yada erkek değişiyor her ay. artık o ay şşansına ne çıkarsa. tüp bebek bölümündede bildiğim kadarıyla uzman doktorla var ve bi çoğu erkek. aşılama için adetin 2. gün ultrasonla bakılıyor doğrudur bende başta şaşırmıştım ama emin ol o kadar kötü bi durum değil kendini rahatsız hissedersen peçete götür bol bol. ve erkek doktor olayınıda kafandan at bence. zeynep kamilde öyle bi lüksün yok. ilk başlarda bende çok çekniyordum ama sonradan o kadar çok gidiip geliyorsunki utanmaya sıkılmaya vaktin bile kalmıyor.
doktorun kadın ya da erkek olması ne farkeder canım. bu konuyu neden bu kadar sıkıntı yapıyorsunuz? pendikte medicine hastanesi var. tüp bebek bölümünde bütün çalışanların bayan olduğunu duymuştum. ücreti de çok makul. bi görüş istersen.
tüp bebek bölümü randevusuz çalışıyor. ben hiç randevu almadım şimdiye kadar. doktor da seçemiyorsun. ultrasonda hangi dr varsa artık şansına. dört tane uzman var. mutlaka dört doktordan biri oluyo ultrasonda. ben hepsinden çok memnunum. hepsiyle aram çok iyi :) ama bi dr seçme şansım olsa tayfun bey i seçerdim )
cnm ben çok takmıorum eşim çok kızıor onla uğraş çocuk işiyle uğraş bunalıma girdim aşırı derecde sinirlendi o gün bana çocuktan bie vazgeçior yani ben utana sıkıla olcaktım birde ben muayene bile olmayan biriyım zor yani erkekten daha korkuyorum ne bilim ...cnm medicine hosapiatlı aradım o gün tüp bebek 45oo falanmış ama eşim şimdi aşılamaya taktı illa o aolack diyo bende vakit kaybetmek istemiorum aşılamyla yaş 35..biliorum zaman ve para kaybı ama naltamıyorum kenan bey ilk aşlıma dedi ya tüp bebeğede zor ikna etmiştim zor cnm yaa ...ben med,cinede yaptırsam ama bu seferde ordaki doktor iyimi bir de o var figen adında tek doktor varmış tanıyan bilen varmı
kızlar birde hsgnin bir süresi varmı ne kadar zaman geçerli oda geçer diye korkuyorum tekrar çekilemk olamamgibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?