test günü haftaya cmtesi ben cmtesi değilde pazartesimi yaptırsam diyorum 2 gün daha geçsin.kesin olsun. onlarda uyanık he olaki pozitifse 2 günde bir kan vermek gerekiyor ya ordandan para alacaklar. öyle bir durum olursa oraya gitmem ki:)) olaki bebik şaşırıpta gelirse diğer gebelik testlerini zk. da yaparım:) valla içimde hiç olcakmış gibi bir his yok. diyorum ya olursa sürpriz olur. ben rutine bağladığımı ve tedavi olup olup negatifi görmeye alıştım. rutin dışı olursa bozar beni:) allahtan hayırlısı ne diyim. olmazsa biraz dinlenip ocak şubat gibi dondurulmuşları kullanırım. iğne ilaç bezdirdi ama şuan kalçalarım mos mor ağrıyor. kabızlık bende de var biliyosun ama dün akşam biraz çözüldü. artık bi 4 sün sonra gene bi wc yaparım :)) çok zor gerçekten. belki ilçalardan belkide psikolojik çünkü ben kabız olmaktan korkuyorum oda başıma geliyor![]()
Kızlar günaydın hepinize,
yazdıklarınızı okudum..genel olarak hepinizin iyi olmasına cok sevindim. duygucum senin şu kabızlık olayın olmasa belki herşeyi çok daha kolay atlatacaksın. allah daha kötüsünden korusun. bence yağ en iyisi. birde dediğim gibi liptonun açaili çayı süper işe yarıyor. cumartesinede çok az kaldı, gerçi ben sonucu pazartesi burdan öğrenebileceğim.. güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum. baharında yumuşları büyümüştür inşallah. yarın bi sürü toplanır umarım. bende 14 ünde hastalanacam.. 2 günüm var, ağrılarım yavaş yavaş başladı. şu raporum konseyden bi çıksın.temizlendikten sonra umut a gidip muayene olmayı düşünüyorum.