evet canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi iyi doktorlarla ne biliyim eurofertil hakkında olumsuz bişey duymadım. inşallah pişman olmayız. adetim de gelmedi hala böyle olunca da geriliyorum ben. ben de birisinden sezeryanda bebeğini kaybettiğini duymuştum aret yapmış operasyonu. işte bilemiyoruz zaten canım sıkkın adetim geciktiği için içimden bir ses test yap diyor
bazen çok sıkılıyorum böyle evde olmaktan her zaman gezemiyorsun canım ya gezsen de sıkılabiliyosun. kış çok zor geçiyor uyuyosun sabahları, kilo alıyosun, bir nevi miskinlik. ama bir yavrum olsa böyle olmaz hayat daha hareketli ve güzel geçer onunla. çocuksuz ken çalışsaydım 5 yıllık sigortam daha ödenmiş olurdu

test belki haftasonu yaparım içimden bir ses yap diyor bu sefer eğlencesine bile olsa yapasım var zaten pazartesi dahiliye ye gidicem rutin kan tahlillerim için eğer gelmezse o güne kadar illaki isterim bhcg de..
eurofertil hakkında bende olumsuz bişey duymadım. hatta kendilerinin söylediğine göre giden 100 kişiden 60 ı hamile kalıyormuş:) aret bey hakkında öyle çok olumsuz şey duydum ki başka bi doktora gidecek olsam da pek içime sinmiyor onun merkezine gitmek. denizlideki olayı duymuşsunuzdur. ist da tüp bebek açmadan önce denizlide bir hastanede başhekimlik yaparken bir kadının ölümüne sebep olmuş. kadın yıllar sonra üçüz erkek evlatlarına kavuşmuş ama doğumdan 50 gün sonra aret bey in hatası yüzünden hayatını kaybetmiş. sonra da istifa edip ist a gelmiş ve tüp bebek merkezi açmış.
canım bence test işini geciktirme madem pazartesi gideceksin hastaneye mutlaka b hcg içinde kan ver. bende rüyamda zk da tüp yaptırdığımı gördüm. tayfun bey yapıyor opu işlemini ve sadece 3 yumurtam toplanıyor. sonra 3 ünün de döllendiğini fakat kalitesiz olduklarını öğreniyorum. transfer edeceklermiş ama tutmama ihtimali yüksek diyor tayfun bey. rüyamda bile nasıl üzüldüm bilemezsiniz.