zengin ve statülü erkek istiyorum

Ah ahh keşke bildiklerimi anlatabilsem.
Zeynep çok kaliteli bir kadındı. Acun da çok iyi bir ailenin oğludur. Ama fazla para bozdu

Sanırım konu dışı yazmaktan ve bir de kilosuyla gereksiz dalga geçtiklerinden gittiler.
Ki bazı mesajlar beni de rahatsız etti gerçekten
Beni de etti ya daha önceki konusunda yazdığı kilosundan, ağdasından,bakımından veya bakımsızlığından bahsetmek ne alaka.
Hayır şunları düzelt dersin belki o ayrı ama şöyle halinle napsın seni parası olan falan demek,olmamış.

Benim lisedeki fizik hocam "Zenginle evlenmek için ya çok güzel ya da çok zengin olman lazım" diyordu
Bu çok doğru. Liseden bir kız grubu vardı severdim hepsini lisede ortalama kızlardı. Zaman geçti üniversiteden sonra gördüm aşırı güzelleşmişti hepsi. 5 kişilik gruptan biri bekar kaldı diğer hepsi aşırı zengin adamlarla evlendi. Birinin eşi şehrin en bilindik müteahhitlerinden birinin oğlu, öbürü çok ünlü bir esnaf diğerleri de bu şekilde sanırım. Zengin değillerdi asla ama ne oldu bilmiyorum aşırı güzelleşip aşırı lüks hayatlar yaşıyorlar şu an. Kızlarla konuşurken hep deriz keşke o tayfayla takılsaydık zamanında diye. Bizim arkadaş grubunda herkes tutunmaya çalışıp Tutunamayanlardan oluşuyor :)

Tum yorumlari okumadim
ben nasibe inaniyorum
O yuzden kalbimi temiz tutmaya calisiyorum erkek arkadasimdan yeni ayrildim zengindi baya komik gelecek belki ama romantik degildi hersey para degil ki
Ve ilginctir hep ailesi cok zengin kiz arkadaslarim oldu
Benim ailem orta hallidir hicbir zaman rahat olamadik
Ama dostluk arkqdaslik samimiyet gercekti aramizda bana hic durumumun kotu oldugunu hissettirmediler
ben isimde kendimi gelistirmeye calisiyordum, onlar sayesinde muhatap oldugum cevre degisti yeni insanlar yonlendirdiler ve islerim yoluna girdi kapi kapiyi acti adeta
KEndinize cok sey katarssniz mesela dil ogrenmek , kendinize bir hobi ed
inmek gibi aklkma gelen bu
Siz kendinize ne katarssniz etrafiniza oyle insanlari cekersiniz

Zengin cevrelere girin zsngin arkadaslar edinin siz de
Cevrenizi degistirin
Cok okuyun , kendinizden zengin insanlarin arasina girdiginizde farkinizi belli edin sohbetinizle dikkat cekin
INsanlar size danismak , fikrinizi almak , sohbet etmek istesin

Bunu tam bende yazicaktim ama üsendim yazmaya, ellerinize zamaniniza saglik. Konu sahibi insallah anlamistir iceriyi.

Düyünde atsaydiniz kendinizi Land Rover arabanin üstüne sahibi gelene dek bekleseydiniz. Arabaya yapisip kalsaydiniz sahibi gelince mecbur sizide arabayida alip giderdi mutlaka deneyin

Kendisi mimar değil yalnız, bu yanlış bir bilgi; İşletme Fakültesi mezunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…