zengin ve statülü erkek istiyorum

Dün bir konusunu gördüm en son 90 kiloydum şimdi 120 çıktım diye. Zaten kısa süresi 30 kilo alması gerçekten duygusal olarak kötü olduğunu gösteriyor. Sevgiye muhtaç olduğunu düşünüyorum. Ve kıskanıyor bazı şeyleri. En büyük sorunu ailesi bence. Bu denli kötü durumdayken burda ki dalga yorumları biraz üzdü zamanında kilolu bir insan olarak eski uğradığım zorbalıklar geldi.. birgün kilo verip hayatına düzene sokacağına inanıyorum

Bi otur bak bakalım nurla alakam varmıymış? Kafana göre millete sallıyorsun işine bak

Umarım. Biraz sorumluluk almasının vakti geldi geçiyor, okuduğu okulu, doğduğu aileyi, içinde bulunduğu şartları suçlayıp durmak bişey kazandırmayacak.

Bu standartları senin kafan değil istatiskler vs belirliyor. Çok şükür heryerin bir kurumu var herseyin.
En azından hayata yeni atılmış diyebiliriz. Çocuk demem illa çocuk anlamına gelmiyor. Daha toy buradaki üyelerin çoğu 30 yaş üstü. Hangisi 20-21 yaşında iken mükemmeldi acaba

Bu standartları senin kafan değil istatiskler vs belirliyor. Çok şükür heryerin bir kurumu var herseyin.
Kesinlikle. 65 yaşın altına da yaşlı diyemeyiz mesela. Dünya sağlık örgütü bir yaş sınırı belirlemiş. Bu durumda kişisel yorumların hiçbir önemi yok.

Valla benim bir sevgilim vardı fakirdi sanatçı oldu patladı gitti aşırı zengin. Fakirlikten gelmesine rağmen yeni huyu suyu öğk dedirtmişti yallah demiştim.
Hayatımdaki en doğru karar terkedip eşimle tanışıp evlenmek olmuş.
Zengin mekanlarda süs bebeği gibi gezip karnımı doyurmayan şeyler yiyip,devamlı ait olmadığım yerlerde olacağıma,param yoksa eşimle alırım iki döner ekmek tıka basa yer,iki de çay yudumlar geçerim.

Güzelliğe bakıp evlenecek olan baba parasıyla zengindir,kendi emeğiyle zengin olan adam zekidir sırf kaşı gözü güzel diye evlenmez,kuzenin çok güzel değil demişsin demekki uyumlu,zeki,eğitimi iyi vs cezbedici şeyler var.
Zenginler salak değil,illa bulacağım diyorsan değerini düşürüp elit mekanlarda arayışa gir hee sen bulana kadar hesabı kredi mi çekip ödersin bilemem.

Bizim arkadaşın kardeşi galerici buldu işte öyle, hamile de kaldı evlensin adam diye, ama adam bunu sitede 2+1 eve koydu, ihtiyacını karşılıyormuş, fazla para vermiyormuş.

Galerici adam evli miydi, bekar mı ?

Hâlâ eski Türk filmlerinin etkisinde kalan ve hamileliği nikah garantisi sananlar okur umarım.

Çocuk dünyaya geldi mi ?

Aynen aynen çok kırıcıydı.
Erkek arkadaşının maaşını beğenmiyor diye o yorumları hakettiğini düşünenler var bir de.

Bence sadece ondan değil baya önceki konulardan çok patavatsız biri oda insanların kişisel özelliklerine atıp tutuyor.
Bazen insanlara nasıl yaklaşırsan onlar da oyle gelir. Ondan ara da kaldım ben.
Normalde mesela ben kgluymuş ya zayıflamasını sağlık açısından önerdim büyük duruyor insan cidden. Ama kırıcı şekilde değil söylenmemeli.
Bizim okulda bir hoca kıza hem pardesü giydiği için hem çok kglu olduğu için bu ne teyze gibisin demişti ağladı fln ben de çok kızdım bu üslup çok yanlış. Umarım bu kızında başına gelmez.
Demek ki ünv de hoca olsan bazen insanlar ne dediğini bilmiyor.

Patavatsız ama biri ona laf etmeden Vanessa kimseye hakaret vs etmiyor ki. Kaç kez konusuna denk geldim, yorum da yaptım ama bana bir kere bile patavatsızlık yapmadı çünkü ben de ona kırıcı bir şey demedim.
Ne olursa olsun onun da bi sınırı var ve o sınır aşıldığında haklı olarak çirkinleşiyor.

Bu durumda yapılacak birşey yok Herkes alacağı cezaya hazırlıklı olsun kodese girerken atlet falan alsın. Yada üslupları düzeltmek daha basit birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…