zengin ve statülü erkek istiyorum

Bencede sevgilinizi bırakın çocuğa yazık sizin gibi paraci gorgusuzleri haketmiyordur sevgilinizin 15 k maaşı varmış sizin nekadarlik maaşınızın var

Kendisi de kendi sevgilisinin maaşını burda kucumseyip onu cepte tutması duyguları ile oynaması burda ki hanımların herşeyine laf atması ne kadar etikse o laflar da etik ve realist yaklaşım bence.
Ayrılsın işini gücünü eline alsın öyle bulsun zengin koca.
Yada ister alsın ister almasın bize ne?

Şeyma zeki bir kız bence. Acun bir kere onun için "Sevgili olduğumuz süre zarfında bir kez bile evlenelim demedi. En çok bundan etkilendm" demişti. Zeki olmasa evlenelim diye tuttururdu
Şeyma Subaşı'ya zeki diyeni de duydum ya daha gözüm açık gitmez.

Seymanin karından boşan benimle evlen diye Acunu darlandigini da sanmıyorum ki Acun da bunu destekleyici şeyler söylemişti bir röportajında aklıma geldi
Çok yakından biliyorum şeyma acun u darladı. Acun zeynep den boşanabilmek için zeynep e ne baskılar yaptı.
Öyle röportajlarda dedikleri gibi değil hiç bir şey

Şeyma Subaşı'ya zeki diyeni de duydum ya daha gözüm açık gitmez.
Neden zeki dedigimi acikladim,yazdığı kitabı okuyup ne kadar zeki kız demiyorum herhalde Çocuk yaptı bir şekilde ikna etti evlendi Acunla. Acunla evlenmemiş olsaydı şuan böyle bir hayatı olabilir miydi hiç sanmam

Acun gibi adamları kandırmakta ne var klasik zampara tiplerden. Yanında taşıdığı kadınlardan belli. Akla hayale sığmayan kadınlar. Kıçı kırık memurların bakmadığı kızlarla takılıyor

Çok yakından biliyorum şeyma acun u darladı. Acun zeynep den boşanabilmek için zeynep e ne baskılar yaptı.
Öyle röportajlarda dedikleri gibi değil hiç bir şey
Bilmiyorum ben Acun'un "neden Şeyma" sorusuna verdiği cevabı dinlemiştim. Orda tam olarak "evlenmek için hiç zorlamadi beni bu yüzden ona aşik oldum" gibi bişey diyodu. Ki evlenmek için zorlamamasini da mantıklı buldum çocuk yaparak her şeyi kendi kendine halletti zaten

Bence eski karısı Zeynep asil bir kadın kendisi de okumuş mimar birisi zaten. Seymayla şuan ki sevgilisi Çağlanın da fiziği baya güzel, Acun gibi yaşlı bir adam için baya baya güzel kalıyorlar yanında. Ben kandiramam Acun'u valla sanmıyorum

Yani işte fiziken hitap etmen yeterli. aynen ilk karısını ben de beğeniyorum

Ya şaka misiniz ne inanıyorsun böyle adamlara.
Mart 2018'de verdiği röportaj burada;
Minik bir özet;
Acun: Zeynep başkalarının gözünde ofsayta düşmek istemez. Benim hiçbir kızla bir şey yapmayacağımı bilir ama bir kızla haberim çıksa çok rahatsız olur

* Soru; Parayı bulan erkekler genelde ilk iş olarak eşini değiştiriyor. Bunun sanat dünyasında da örnekleri var. Zeynep Hanım sizin böyle bir korkunuz oldu mu?
Zeynep: Acun o konularda çok mütevazı. Onun para konusunda bir açlığı yok. Böyle bir şey hiç aklıma gelmedi. Bence bu kıroluk.
Acun: bunu benim açımdan soruyorsan bir gün Zeynep ile boşanırsam bunun parayı bulmamla uzaktan yakından bir ilgisi olmaz. O da bir gün “Senden memnun değilim” diyerek terk edebilir beni. Bizim aramızdaki ayrılığın hiçbir noktasında para olmaz. Allah izin verirse ölene kadar beraberiz. Para bizim mutluluğumuzu daha artıracak bir şey değil. En fazla içinde oturduğun binalar daha iyi olabilir.

* Soru; Kadınlardan davetkâr teklifler alıyor musunuz?
Acun: Orada top Zeynep’e geçiyor. Ben kendimi biliyorum. Bu imtihanı Zeynep’in geçmesi lazım. Benden ofsaytlık bir durum olmaz. Zeynep bana olan ilgiyi sindirmeli. Onu da zamanla başarıyor. Çevremde olan herkesi Zeynep de çok iyi tanır. Erkek muhabetinden çok hoşlanırım. Zeynep bu durumu daha çok kıskanıyor. O da kendisine ayrılamayan vakitle ilgili bir kıskançlık.
Z.I: Benim kızlardan yana değil erkeklerden yana derdim var. Acun’un erkek arkadaşlarını kıskanıyorum. Çünkü onlarla PlayStation oynuyor, daha çok vakit geçiriyor.

*Acun
: Evcil bir insanım. Evimde çocuklarımla karımla olmak bana çok zevk verir. Onun dışında bir aktivite yapıyorsam yine arkadaşımın evinde olur. Geceleri beni dışarıda çok zor görürsünüz.

ama tam da bu tarihlerde zaten Şeyma Subaşı ile ilişkisi var, bir süre sonra da kızı doğuyor.
böyle adamların hiç bir sözüne itimat etmemek gerekir

Ne var canım buradaki yazılanlar kadar imkansız bir durum değil sende bulursun zengin maddi durumu iyi olan birini .Kız sanki Koç ailesine gelin gidicem demiş birde paraya bakan kadınları kötüleyen binlerce yorum yapılmış .Sanki Avrupa ülkeleri gibi arabamızı evimizi ihtiyacımızı rahatça alabiliyoruz da paraya bakmayalım.

2012 de o dediğin range roverle maden ocakları inşaat şirketleri olan birisiyle birlikteydim o range roveri pert edip gidip aynısından aldı ben Allah'ıma şükürler olsun çok güzelim yani ozamanlar hele auram karakterimpede on numarayim sonra bununla kahve içerken benimle evlenmek istediğini yalnız evlendigimizde ailemin evime gelemeyeceğini sürekli bakımlı olmam gerektigini felan anlattı durdu sanki iş gorusmesi gibi ve şey dedi annemle kardeşimle anlasmak zorundasin artık anası kardeşi nasıl sorunluysa bunu deme gereği duyuyor ordan kalktim heryerden engelledim hiçbir açıklama yspmadim öyle bir gözümden dustuki iyyy çok aradı sordu ama nafile demem oki insanın adamlığı olacak para kazanılır bazı şeyler parayla ölçülmez karakter gibi adam bulmaya bak

Orta direk bulsun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…