zengin ve statülü erkek istiyorum

Konu ben maddi durumu iyi birini istiyorum olsaydi tercih meselesi derdim. Konu 15k alan sevgilisinin gozunde kuculmesi, sevgilisi varken zengin adam plani yapmasi.
Sen ne kadar aliyorsun da milleti kucumsuyorsun derler adama

Konu ben maddi durumu iyi birini istiyorum olsaydi tercih meselesi derdim. Konu 15k alan sevgilisinin gozunde kuculmesi, sevgilisi varken zengin adam plani yapmasi.
Sen ne kadar aliyorsun da milleti kucumsuyorsun derler adama
Valla sen ne kadar alıyorsun da küçümsüyorsun diyen pek az mesaj var . Geri kalanı fiziksel özelliklerini falan aşağılamak üzerine .

Konu sahibi annesi hamile kaldı diye ortalığı yıkan bir şekilde annesini çocuğu aldırmaya zorlayan buraya da hallettiler kurtuldum veletten diye yazabilen biriydi zerre acimadim. Sevgilisi var utanç içerisinde parası yok ne yapacağım ben bunu diye yazıyor bunu bulana kadar ne konular yazdı. Bazen bazı şeyler durduk yere olmuyor.

Bunu nasıl başarıyorsunuz?
Valla bi bilsem neyi kafana takarsan o başına gelir diyorlar ya o hesap benim ki. Benim arkadaşım Aleviyle asla olmaz derdi o konuyu kafasına hep takardı ve 2 ay sonra Alevi biriyle düğünü var

Konu sahibinin önceki konularını falan bilmiyorum dediğim gibi ama bir kaç üye daha var onlar konu açtığı anda bir anda ortalık dalga geçme yeri oluyor . Her konuları da en az 20 sayfa doluyor . Bu kadar önemsemeye değmeyecek insanlarsa görmezden de gelinebilir . İnsanların açtığı konular stres boşaltma yeri olmamalı . Biri bir dalgaya başlıyor emin zaten arkasından da onlarca kişi gelecek . Neyin kime ne yararı var belli değil , konu sahibine akıl vermek desen değil , ders vermek desen değil . Kalabalık olmanın verdiği güç sadece . Neden ihtiyaç duyuluyor onu da anlamadım .

Kilo konusunda aynı düşünüyorum. Ne olursa olsun kilosu ile dalga geçilmesine karşıyım. Diğer konularda verilen akılları asla dinlemedi üstüne bir sürü saçma sapan olayların içine soktu kendini. Buradakiler ona doğru yolu göstermeye çalıştıkça dibe batmaktan büyük bir zevk aldı.
Artık o kadar dibe battı ki maddi manevi bunun çözümünü zengin koca olarak görüyor

Evet. Kilosu hakkında açılan konuları biliyorum da bu konuda ne alaka yani. Bazı üyeler sapıtıyor güya kadınız hepimiz. Arkadaşlar herkes toplumun güzellik standartlarına uymak zorunda değil. Kilolu ya da başka bir fiziksel özelliği topluma uymayanlarında sevilmeye hakkı var

Ben de ciddili yorum yapmadım tamam ama bir kadını da fiziksel özelliğinden vurmam yani. 120 kilo kadını ne yapsınmış zengin adam. Gerçekten bazı mesajları hayretle okuyorum. Yazılan şeylerin az ayarı olmalı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…