zengin ve statülü erkek istiyorum

Zengin erkekler ya biblo gibi kadınlarla oluyor ya da üniversiteden filan arkadaşlarıyla. Tabii bir de Halis Toprak gibiler var.

Eklentiler

• B89C5F14-8EEB-4D92-8263-75D9EA054100.jpeg
    B89C5F14-8EEB-4D92-8263-75D9EA054100.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 224
- zengin ve statülü erkek istiyorum
+ Hemen ablama bir paket yaptım,hemde erkeğin en güzel ve özel yerlerinden yaptım.
Sadece en mahrem yeri 10 kg..
Heykelini dikmek isteseniz beton yetmez o derece yani 🤭🤭
Adresini veriyorum ; Pamukkale acitmaz ...
🤣🤣

Bütün yorumları okumadım ama bir kaç örnek vereceğim , çok zengin adamlar vardır sıfır görgü ve kültür parayı bulmuştur bir şekilde zengin olmuştur , ama oturup sohbet bile edemezsiniz mağara adamından hallicedir çoğu bizim ünv çok vardı tecrübe ile sabit
Biri vardır görgülü kültürlü eğitimli ( sadece kendisi değil anne baba kardeş de eğitimli oluyor ) onlarda kendi statülerine yakın kız istiyorlar gerekiyor eğitim durumu gerek aile yapısı vs , yani kız istediği kadar güzel olsun bu 2. Gruba dahil adamlarla yapamazlar , o yüzden bence kendini geliştirmeye bak

Zenginden çok karakterli kişiliği oturmuş merhamet vicdanlı olmadı daha mantıklı ama olsun

ben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
İnsan olsun insan

X