zengin ve statülü erkek istiyorum

İç mimar olarak çalışıyor sanirim şuan Instagram profilinde öyle görmüştüm yanlış hatırlıyorum dur belki olabilir

Yanlış hatırlamıyorsunuz. Kendisini mimar gibi tanıttığı ve çalışanlarının işlerini kendi işi gibi gösterdiği için; çalışanlarıyla sorunlar yaşadığına dair bir paylaşım yapılmıştı en son.

Son düzenleme:
Aynen aynen çok kırıcıydı.
Erkek arkadaşının maaşını beğenmiyor diye o yorumları hakettiğini düşünenler var bir de.

Ah ahh keşke bildiklerimi anlatabilsem.
Zeynep çok kaliteli bir kadındı. Acun da çok iyi bir ailenin oğludur. Ama fazla para bozdu
Adamı para bozmaktan ziyade adam taktik değiştirdi ilk karısından 1 kızı var 2.karısından 2 kızı var ve yine dogum yapacak olsa erkek olur mu olmaz mı emin olamadi hakkını başka kadından yana kullandı Şeyma da bir kız verince ondan 2.çocuğu yapmayi düşünmedi başka genlere sahip birisiyle yola koyuldu valla tahminim bu yönde paranın bozmasından ziyade adam erkek çocuk için çabalıyor gibi geldi bana yetişkin güzel bayanlarla birlikte olsaydı onlar kariyer derdi ile onları çocuk yapmak için ikna edene kadar adam ne yaptı yaşından oldukça küçük sözünün geçeceği camiadan olmayan biriyle birlikte oldu bakalım erkek çocuk gelirse kıza dünyayı serecektir önüne

Ben erkek arkadaşımla tesadüf eseri tanıştım bir tatil beldesinde. Ben çalışıyordum o tatile gelmişti. Nitekim başladık, işini biliyordum az çok ama boyutunu yaklaşık 6 ay sonra öğrendim. Oldukça varlıklı biriymiş. Hatta o kadar bilmiyordum ki bir gün ödemem var diye bahsetmesinden mütevellit ona komik gelen bi rakam yollamıştım. Çok hoşuna gitmiş gülmüştük sonraları birlikte dkdkd velhasıl arayacak karakterde ve arzuda biri değilim ama karşımda ki böyle biri, ilk başta bilseydim tavrım değişmezdi, çünkü çok iyi anlaşmıştık çok eğleniyorduk birlikte. Nitekim dördüncü yılımız doldu geçen hafta. Herşeyi birlikte yaparız iyi anlaşırız, aramızda ki maddi boyut farkı hiç sorun olmadı. Empati yapmam gerekirse ben zengin olduğum için benimle olmak isteyen bir insanın yanından geçmezdim, bu çok kırıcı birşey. Zaten paradan önce bakılması gereken o kadar çok şey var ki bunlar yoksa para ne işe yarasın.. Umarım yaşın küçüktür ve olgunlaştıkça daha dolu düşünürsün..

Son düzenleme:
Sizce o adam teknoloji sayesinde çocuğun cinsiyetini seçerek, çocuk sahibi olmaz mıydı, derdi sadece erkek çocuk olsa

Range ve düğün yapılan salonla zenginlik, statüyü nasıl eşleştirdiniz ben onu anlamadım
En fazla gösterişli denir buna.
Ayranı olmayıp içmeye, kirada oturup krediyle yaşayıp porsche yla gezen çoook…

Kendisi 21 yaşında bir genç kız hatta çocuk. Biraz yaşına verebilirsiniz . Ailesi maddi olarak kötü. Sorunları var psikolojik. Kimseye laf atmıyor ona laf atanlara cevap veriyor konularını gayet iyi biliyorum. Hadi diyelim o kötü, sizde mi kötü olmak zorundasınız? Özrün kabahatinden büyük

21 yaşa neden 15-16 muamelesi yaptınızı anlayamadım. Evet genç ama ergen değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…