- 9 Mart 2011
- 11.696
- 8.906
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Yanındaki şuan bildiğin çocuk gibi beAcun gibi adamları kandırmakta ne varklasik zampara tiplerden. Yanında taşıdığı kadınlardan belli. Akla hayale sığmayan kadınlar. Kıçı kırık memurların bakmadığı kızlarla takılıyor
İç mimar olarak çalışıyor sanirim şuan Instagram profilinde öyle görmüştüm yanlış hatırlıyorum dur belki olabilir
Range rover arabayı hiç sevmiyorum hem de hiç olsa bile asla kullanamam asla hiç tüpüm değilValla bi bilsemneyi kafana takarsan o başına gelir diyorlar ya o hesap benim ki. Benim arkadaşım Aleviyle asla olmaz derdi o konuyu kafasına hep takardı ve 2 ay sonra Alevi biriyle düğünü var
Konu sahibini Land Rover kesmez bence Range olacak Land ucuz tam zengin değildir Landi olanDüyünde atsaydiniz kendinizi Land Rover arabanin üstüne sahibi gelene dek bekleseydiniz. Arabaya yapisip kalsaydiniz sahibi gelince mecbur sizide arabayida alip giderdimutlaka deneyin
Aynen aynen çok kırıcıydı.Beni de etti ya daha önceki konusunda yazdığı kilosundan, ağdasından,bakımından veya bakımsızlığından bahsetmek ne alaka.
Hayır şunları düzelt dersin belki o ayrı ama şöyle halinle napsın seni parası olan falan demek,olmamış.
Adamı para bozmaktan ziyade adam taktik değiştirdi ilk karısından 1 kızı var 2.karısından 2 kızı var ve yine dogum yapacak olsa erkek olur mu olmaz mı emin olamadi hakkını başka kadından yana kullandı Şeyma da bir kız verince ondan 2.çocuğu yapmayi düşünmedi başka genlere sahip birisiyle yola koyuldu valla tahminim bu yönde paranın bozmasından ziyade adam erkek çocuk için çabalıyor gibi geldi bana yetişkin güzel bayanlarla birlikte olsaydı onlar kariyer derdi ile onları çocuk yapmak için ikna edene kadar adam ne yaptı yaşından oldukça küçük sözünün geçeceği camiadan olmayan biriyle birlikte oldu bakalım erkek çocuk gelirse kıza dünyayı serecektir önüneAh ahh keşke bildiklerimi anlatabilsem.
Zeynep çok kaliteli bir kadındı. Acun da çok iyi bir ailenin oğludur. Ama fazla para bozdu
Tavsiye etmem sürekli bir arızası çıkan araç kendileriKonu sahibini Land Rover kesmez bence Range olacak Land ucuz tam zengin değildir Landi olan
Range olmadığı için işteTavsiye etmem sürekli bir arızası çıkan araç kendileri
Ay yazlığı yatı katı bankada milyorlari olan birisyle assssla olmaz assssssslaaaaaaaaRange rover arabayı hiç sevmiyorum hem de hiç olsa bile asla kullanamam asla hiç tüpüm değil
Sizce o adam teknoloji sayesinde çocuğun cinsiyetini seçerek, çocuk sahibi olmaz mıydı, derdi sadece erkek çocuk olsaAdamı para bozmaktan ziyade adam taktik değiştirdi ilk karısından 1 kızı var 2.karısından 2 kızı var ve yine dogum yapacak olsa erkek olur mu olmaz mı emin olamadi hakkını başka kadından yana kullandı Şeyma da bir kız verince ondan 2.çocuğu yapmayi düşünmedi başka genlere sahip birisiyle yola koyuldu valla tahminim bu yönde paranın bozmasından ziyade adam erkek çocuk için çabalıyor gibi geldi bana yetişkin güzel bayanlarla birlikte olsaydı onlar kariyer derdi ile onları çocuk yapmak için ikna edene kadar adam ne yaptı yaşından oldukça küçük sözünün geçeceği camiadan olmayan biriyle birlikte oldu bakalım erkek çocuk gelirse kıza dünyayı serecektir önüne
Kendisi 21 yaşında bir genç kız hatta çocuk. Biraz yaşına verebilirsiniz . Ailesi maddi olarak kötü. Sorunları var psikolojik. Kimseye laf atmıyor ona laf atanlara cevap veriyor konularını gayet iyi biliyorum. Hadi diyelim o kötü, sizde mi kötü olmak zorundasınız? Özrün kabahatinden büyükKendisi de kendi sevgilisinin maaşını burda kucumseyip onu cepte tutması duyguları ile oynaması burda ki hanımların herşeyine laf atması ne kadar etikse o laflar da etik ve realist yaklaşım bence.
Ayrılsın işini gücünü eline alsın öyle bulsun zengin koca.
Yada ister alsın ister almasın bize ne?
Bekardı.Galerici adam evli miydi, bekar mı ?
Kendisi 21 yaşında bir genç kız hatta çocuk. Biraz yaşına verebilirsiniz . Ailesi maddi olarak kötü. Sorunları var psikolojik. Kimseye laf atmıyor ona laf atanlara cevap veriyor konularını gayet iyi biliyorum. Hadi diyelim o kötü, sizde mi kötü olmak zorundasınız? Özrün kabahatinden büyük
AnlamamisBunu tam bende yazicaktim ama üsendim yazmaya, ellerinize zamaniniza saglik. Konu sahibi insallah anlamistir iceriyi.