- 9 Şubat 2010
- 17.870
- 39.852
- Konu Sahibi VanessaRinki
Ah vanessa adam gibi bir işe girip kendin zengin olsan daha kolay olurdu. İşin mi yok kızım. Staj toplantısından kaytarmakla olmuyor bu işler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal kız istemek ve inanmak başarıya götürür kriteri yüksek tut olur mu olurerkeklerin zaten birçoğu çekilmez ve karaktersiz bari zengin olsun
Ay cidden ne kadar iğrenç bir yorum yaYemeden duramıyor bari yemek sektöründen birini bulsun
Bencede sevgilinizi bırakın çocuğa yazık sizin gibi paraci gorgusuzleri haketmiyordur sevgilinizin 15 k maaşı varmış sizin nekadarlik maaşınızın varben artık dayanamıyorum ya geçen hafta kuzeninmin dğününe gfittim kız 20 yaşında bulduğu erkek bir zengin bir zengin range roverlar pahalı salonlar hacada uçuyor.benim sevgilim de 15k maaş alıyor delirecektim sevgilim gözümde küçüldükçe küçüldü nasıl zengin bir adam bulurum baqnaq yardım edin zorluk çekmekten bıktım artık
Konu sahibinin önceki konularını bilmiyorum ama zorbalık dolu mesajları okuyunca şok oldum. Herkes zengin birileriyle evlenmek ister , konu sahibinin bunu hak edip etmediğine nasıl karar verebildi üyeler anlayamadım. Bir de benim kaç katımsın muhabbetleri falan neler yazılmış ya ne kadar ayıp. Okulda herkesin dalga geçtiği kızlar olurdu durduk yere üstüne gidip dururlardı onlar gibi olmuş resmen . Kendinizden küçük görüyorsanız konu sahibini görmezden de gelin , sayfalarca dalga geçmişsiniz liseli gibi .
Şeyma Subaşı'ya zeki diyeni de duydum ya daha gözüm açık gitmez.Şeyma zeki bir kız bence. Acun bir kere onun için "Sevgili olduğumuz süre zarfında bir kez bile evlenelim demedi. En çok bundan etkilendm" demişti. Zeki olmasa evlenelim diye tuttururdu
Çok yakından biliyorum şeyma acun u darladı. Acun zeynep den boşanabilmek için zeynep e ne baskılar yaptı.Seymanin karından boşan benimle evlen diye Acunu darlandigini da sanmıyorum ki Acun da bunu destekleyici şeyler söylemişti bir röportajında aklıma geldi
Neden zeki dedigimi acikladim,yazdığı kitabı okuyup ne kadar zeki kız demiyorum herhalde Çocuk yaptı bir şekilde ikna etti evlendi Acunla. Acunla evlenmemiş olsaydı şuan böyle bir hayatı olabilir miydi hiç sanmamŞeyma Subaşı'ya zeki diyeni de duydum ya daha gözüm açık gitmez.
Acun gibi adamları kandırmakta ne var klasik zampara tiplerden. Yanında taşıdığı kadınlardan belli. Akla hayale sığmayan kadınlar. Kıçı kırık memurların bakmadığı kızlarla takılıyorNeden zeki dedigimi acikladim,yazdığı kitabı okuyup ne kadar zeki kız demiyorum herhalde Çocuk yaptı bir şekilde ikna etti evlendi Acunla. Acunla evlenmemiş olsaydı şuan böyle bir hayatı olabilir miydi hiç sanmam
Bilmiyorum ben Acun'un "neden Şeyma" sorusuna verdiği cevabı dinlemiştim. Orda tam olarak "evlenmek için hiç zorlamadi beni bu yüzden ona aşik oldum" gibi bişey diyodu. Ki evlenmek için zorlamamasini da mantıklı buldum çocuk yaparak her şeyi kendi kendine halletti zatenÇok yakından biliyorum şeyma acun u darladı. Acun zeynep den boşanabilmek için zeynep e ne baskılar yaptı.
Öyle röportajlarda dedikleri gibi değil hiç bir şey
Bence eski karısı Zeynep asil bir kadın kendisi de okumuş mimar birisi zaten. Seymayla şuan ki sevgilisi Çağlanın da fiziği baya güzel, Acun gibi yaşlı bir adam için baya baya güzel kalıyorlar yanında. Ben kandiramam Acun'u valla sanmıyorumAcun gibi adamları kandırmakta ne var klasik zampara tiplerden. Yanında taşıdığı kadınlardan belli. Akla hayale sığmayan kadınlar. Kıçı kırık memurların bakmadığı kızlarla takılıyor
Yani işte fiziken hitap etmen yeterli. aynen ilk karısını ben de beğeniyorumBence eski karısı Zeynep asil bir kadın kendisi de okumuş mimar birisi zaten. Seymayla şuan ki sevgilisi Çağlanın da fiziği baya güzel, Acun gibi yaşlı bir adam için baya baya güzel kalıyorlar yanında. Ben kandiramam Acun'u valla sanmıyorum
Ya şaka misiniz ne inanıyorsun böyle adamlara.Bilmiyorum ben Acun'un "neden Şeyma" sorusuna verdiği cevabı dinlemiştim. Orda tam olarak "evlenmek için hiç zorlamadi beni bu yüzden ona aşik oldum" gibi bişey diyodu. Ki evlenmek için zorlamamasini da mantıklı buldum çocuk yaparak her şeyi kendi kendine halletti zaten
Ne var canım buradaki yazılanlar kadar imkansız bir durum değil sende bulursun zengin maddi durumu iyi olan birini .Kız sanki Koç ailesine gelin gidicem demiş birde paraya bakan kadınları kötüleyen binlerce yorum yapılmış .Sanki Avrupa ülkeleri gibi arabamızı evimizi ihtiyacımızı rahatça alabiliyoruz da paraya bakmayalım.