zengin ve statülü erkek istiyorum

Sevgilinle ayril sebebin bu oldugunu soyle.sonra bulmaya calis.

Yazışarak o erkeği bulabileceğinizi sanmıyorum. Bu seçeneği eleyin diye belirttim zira zengin ve statülü erkekler, size pahalı her şey alabilir ama düzgün yazmayı size öğretmekle uğraşmaz.

konuyla alakasız şuanda anladığım bir gerçek yaşlanmışım 15 k maaş ne demek diye düşündüm,netten baktm vs. size şöyle söylim her evlilik farklıdır her evliliğin dinamiği farklıdır ama bildiğim net bişey var o da para asla evlilikte fark yaratmıyor,mutlu olmak kişiyle alakalı parası olsada olmasada tek önemli nokta o kişinin sizi mutlu edip etmemesi,parayı değil doğru kişiyi arayın derim.

Zenginlik ve statu b anda gokten inen bisi diil vanessa. Elele verir cok calisirsin sansin da yaver gider olur biseyler. Ben evlendigimde kocamin da ben de bi asgari ucretimiz vardi evimiz kiraydi dugun borcu vardi. Cocuklar olana kadar calistik yatirimlar yaptik. Smdi meyvesini yiyoruz. Emeksiz yemek olmaz canim

21 yaşa neden 15-16 muamelesi yaptınızı anlayamadım. Evet genç ama ergen değil.
Ben 25 yaşındayım ve 21 yaşında ki davranışlarımdan bazen utanıyorum. Çocukmuşum diyorum. Hadi diyelim kötü biri sizene?

Sizce o adam teknoloji sayesinde çocuğun cinsiyetini seçerek, çocuk sahibi olmaz mıydı, derdi sadece erkek çocuk olsa
Hiç sanmıyorum öyle bir şeyle uğraşacağını yapsa yapardı erkek çocuğu olurdu benim şahsi fikrim ben o yüzden eş değiştirdiğini düşünüyorum bu kız da kız çocuk dünyaya getirirse görürler

Neresi çocuk küçülsünde cebime girsin.
Düşünce şekli hoş mu? Parası yok diye sevgiliden soğumak falan ne kadar iğrenç

Neresi çocuk küçülsünde cebime girsin.
Düşünce şekli hoş mu? Parası yok diye sevgiliden soğumak falan ne kadar iğrenç
Ben de parası olmayan birinden soğurum. Neden zengin ve varlıklı birini istemiyim? Ayrıca dün niye cevap vermediniz az önce aklıma da gelmiştiniz. İslam hoşgörü diniydi demiştim, niye yazmadınız aaa doğru DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR! Bu arada konu sahibini korumuyorum, ciddi anlamda sorunları var bunun farkında vardım ama sizde elinden tutmak yerine sürekli dalga geçmek, aşağılamak. Burda ki üyeler kim ya statüleri ne acaba? Özellikle sizin sayın dindar (lafta) hanımefendi

Kendi sosyal medyada ağlaya ağlaya anca 7 bin lira kazanırken milletin alnının teriyle kazandığı hem de daha çok kazandığı paraya burun kıvıracak durumu yok. Zengin isteyin ama oturduğunuz yerden olmuyor o. Zengin sizi niye istesin mesela? İstiyorum demekle olsaydı..

Ben kendimde varlıklı bir aileden geldiğim için kendim gibi birini istiyorum. Yani sürekli dışarda yiyen, rahatına düşkün biriyim. Belki kötü ama böyle büyüdüm. Kız zaten sorunlu dün biraz konularına baktım. Annesine ısrar edip kürtaj yaptırmış falan. Fakat elinden tutmak yerine neden yani bu denli hakaretler özellikle kilosuna? Tiktokta bir fenomen var ezgi İrem diye kilolu bir kız. Ona gelen yorumların çoğu kilo ile ilgili. O kitleden bir farkı yok gözümde. O kız kilolu ama sevgilisi zengin mesela. Kilosu var diye en kötüsünü mü hakediyor. Bu üye daha bir çocuk 21 yaşında yorumlar sen kendini geliştir öyle ortamlardan bulursun çevren değişsin, kilo ver gibi şeyler olabilirdi. Yok ben senin yarım kilonun yok sen 3 katımsın falan ne oluyoruz ya

2 gündür bana salak saçma üyeler ithamda bulunuyorda. Ne dindarlıkla alakam var ne de dindar olduğumu iddia ettim. Sen herhalde başkasıyla karıştırıyorsun ? Senin dinle alakan yokken sen neyin pazarlığını yapıyosun din üstünden? Önüne gelene sataşıp durma. Ben nura benzemem haddini bil sen. Niye seni kaale alıp cevap vereyim ki sana sen kimsin ki?

Gözünde küçüldükçe küçüldü demek, hmm, senin vasfını nedir peki tam olarak, meraktan soruyorum

Tamam ben dün başkasıyla karıştırdım. Onunda profil resmi aynı gibiydi de. Dinle alakam yok zaten o yüzden istediğim gibi yaşıyorum . İstediğime sataşırım. Burası özgür bir platform. Nura benzemezmiş onun kankası falansın galiba aynı zihin… verme o zaman?

Kilosu var diye en kötüsünü haketmiyor, ki kötü gördüğünden daha kötü bir konumda şu an kendisi. Bu kız geçen sene erkek derdine düşmekten stajı kaçırdı, kendi başarısızlığını koca KOÜ'ye laf ederek bastırmaya kalktı. Derslerini sıkı tutsun, hastalığına rağmen kilosunu verebildiği kadar vermeye baksın, imkanı varsa terapi alıp asosyalliğini kırsın o zaman 15 k alan sevgilisini beğenmesin, hakkıdır deriz.

18 yaşın üstü çocuk olmuyor. Çok genç diyebilirsiniz ama çocuk diyemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…